Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.313
- 15.944
- 2.498
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kabore için Benfica forumlarına bakarken Kerem için yapılan yorumlara da bakmıştım.Türkiye'de kötü periyoda girdiği zaman her türlü oynuyordu ve toplama imkanı buluyordu. Benfica'da böyle bir döneme girerse aynı desteği bulamaz hocasından. Performansı zig zag çizmemeli.
Portekizliler bizden beter. Geneli çok acımasız.Kabore için Benfica forumlarına bakarken Kerem için yapılan yorumlara da bakmıştım.
Baya yerden yere vurmaya başlamışlar, son 2 aydır hiçbir katkı yapmadığı vs yazılmış. Rakamları da bunu gösteriyor zaten. son 2 ayda sadece 1 maçta 90 dk sahada kalabilmiş.
Bu nişanlandığına göre fazla durmaz yakında döner. Fbye dönmez inş. Hiç güvenmiyom walla
reis herşeyi dert ediyorsun valla senin için endişe ediyorum. sal gitsin yahuBu nişanlandığına göre fazla durmaz yakında döner. Fbye dönmez inş. Hiç güvenmiyom walla
Zorbaligi geçtim paylaşmak zorunda mıKerem nişanlandığı kızın fotoğrafını paylaşmadı diye kızanlar tarikatçı ilan edenler? Size ne abicim ister paylaşır ister paylaşmaz
Kız sosyal medyada zorbalığa uğramamak veya nazar değmesin gibi inancı varsa paylaşmamış olabilirler. Ona bakarsan osimhen hristiyan ve eşini çocuğunu sosyal medyada paylaşmıyor. (Suratını göstermiyor) Çünkü sosyal medya bir bok çukuru. Her türlü zorbalığa maruz kalabilirsin. Muhtemelen keremin sebebi de budur.
Kerem kendine psikolog ve mentor tutmadigi surece ben dunyanin en iyi kanat oyuncusuyum edasiyla dolastigi surece basarisi kisa surerKabore için Benfica forumlarına bakarken Kerem için yapılan yorumlara da bakmıştım.
Baya yerden yere vurmaya başlamışlar, son 2 aydır hiçbir katkı yapmadığı ve sahada çekilmez noktaya geldiği vs yazılmış. Rakamları da bunu gösteriyor zaten. son 2 ayda sadece 1 maçta 90 dk sahada kalabilmiş.