#7 Kerem Aktürkoğlu

Merhum Mustafa Cengiz başkanın bizlere hediyesiydi,
1754296466450.webp

Galatasaray sevgisi o kadar büyüktü ki imzalamış olduğu sözleşme şartları buydu;
2020-21: 850.000 TL
2021-22: 900.000 TL
2022-23: 950.000 TL
2023-24: 950.000 TL

Kahır sezonumuz, icardi sezonu ve mertensli şampiyonluklarda hep baş aktörlerden biriydi.

1754296390930.webp

şu an futbol hayatına benfica'da devam ediyor. Ama büyücülerin bizlerden farklı bir huyu vardır sihir yapmayı , mucizeler yaratmayı sevmeleridir.

belki de kendisine teşekkür etmek için son fırsatımız bu. bu anı gelin birlikte yaşayalım. Kereme koca bir teşekkür ederek onun unutulmaz görsellerini, gol ve driplinglerini paylaşalım..

Her şey için Teşekkürler Kerem Potter !

Kendisine güvenip kanat için transfer yapmadık. Son anda yangın çıkararak zorla Benfica'ya gitti. Ve bu durumdan zarar ettik. Şimdi de kendisini fenere pazarlıyor. Hayırla anılacak biri değil.

Ne hanımın, ailen istiyor diye fenerbahce'ye git, ne de bakan aradı diye git.

Bu senin kariyerin. Sen çalışarak emek vererek futbolcu oldun. Seni kerem aktürkoğlu yapan Galatasaraydir. Avrupaya gittiysen Galatasaray sayesinde gittin.

Hanım istedi diye bakan istedi diye. Siz kimsiniz derim. Dünya da her şey para değil. Mutlu olmadığım yerde para verseler ne olacak?.

Iyi düşünsün taşınsın. Fenere giderse zaten tepki görecektir ama gidecekse de kendi istediği için gitsin. Hanımın, ailenin veya bakanın istemesiyle degil.

Merhum Mustafa Cengiz başkanın bizlere hediyesiydi,
Ekli dosyayı görüntüle 297841

Galatasaray sevgisi o kadar büyüktü ki imzalamış olduğu sözleşme şartları buydu;
2020-21: 850.000 TL
2021-22: 900.000 TL
2022-23: 950.000 TL
2023-24: 950.000 TL

Kahır sezonumuz, icardi sezonu ve mertensli şampiyonluklarda hep baş aktörlerden biriydi.

Ekli dosyayı görüntüle 297838

şu an futbol hayatına benfica'da devam ediyor. Ama büyücülerin bizlerden farklı bir huyu vardır sihir yapmayı , mucizeler yaratmayı sevmeleridir.

belki de kendisine teşekkür etmek için son fırsatımız bu. bu anı gelin birlikte yaşayalım. Kereme koca bir teşekkür ederek onun unutulmaz görsellerini, gol ve driplinglerini paylaşalım..

Her şey için Teşekkürler Kerem Potter !
Ne teşekkürü lan yürüsün gitsin bedavaya mi oynuyorlar. Yediği mobingler sonucu Galatasaray senin ismini duyurmuş etmiş gittiğin ilk fırsatta Galatasarayda da mobbing yiyordum diyen topcunun ben alnını karislarim

İcardi seni bir tokatlasin da aklın başına gelsin gerçekleri görünce

Ben transfer açıklanana kadar inanmıyorum. Hala Benficada kalacağını düşünüyorum.

Kerem Talisca Duran
Maç boyu kaç top kaybı yaparlar bilemedim. Sağ tarafa bunları çekip çevirecek oyunu şekillendirecek birini almazlarsa patlarlar. Direkt skor yapan herifleri topladılar.

Kerem'den verim almak istiyorsan ona haddini bildirmelisin yada kendisi bilmeli.

Bizde ilk sezon muslera, fatih hoca gibi isimler nedeniyle haddini bilerek oynadı, sonra icardi , torreira mertens gibi topçular vardı gene haddi bildi. ben oldum dediği zaha ve ziyech'li dönemde kopuşları başladı.

şimdi fenere benficadan 25-30 milyon euro bonservisle bir süperstar olarak olarak gelecek. talisca , duran yani bunlara boyun eğmez. golleri atmak isteyecek, attığı koşularda topun önüne atılmasını isteyecek. atılmadığında el kol yaparak küfürler savuracak.. gol attığı sürece taraftar arkasında olur ama ilk dayağını kimden yer derseniz el nesyri'den diyorum

Geri
Üst Alt