#7 Kerem Aktürkoğlu

Ama kendisine sunulan şartları kabul etmiş ve kulübümle anlaşın kıvamına getirmiş bir “adam”’dan bahsediyoruz.
Bugün yarın belli olur. Fenerbahçe alamazsa, yine Hakan C'deki gibi baskı yaptınız falan derse bence kabul etmiş anlamına gelmez. Twitterde 3-4 kere reddettiği yazılıyor, belli ki Fenerbahçe zorluyor, Benfica'ya istedikleri parayı verebilirler bence sorun burada Kerem'de söylenilenin tam aksine. Bilerek boyle haberler çıkarılıyor ki taraftar tarafından linçletilip Fenerbahçe'ye transferi kolaylaşsın diye.

İyi ve kötü olduğu yönler çok keskin biçimde belli olan bir oyuncu. İyi olduğu alanlarda fenerin işine yarar. Kötü olduğu taraflardan bizde olduğu gibi gol de yedirir.

Bizdekine benzer bir performans gösterirse dahi sampiyon olamadıkları senaryoda itin gotune bağlanır. Bizdeki gibi çoğunlukla hakkaniyetli yorum yapmaz fener taraftarı. Galatasaray geçmişinden girerler siyasetinden cikarlar. Üzülür.

Ben hala Fener'e gideceğine ihtimal vermiyorum. Ama giderse kendi kararı. Sonucuna da kendi katlanır.

Ha bununla birlikte, eğer 25 milyon bonservis 4 5 milyon maaşa gidiyorsa durmasın gitsin. Kendim satmış gibi sevinirim :)

Kerem iyi oyuncu, inşallah fenere gitmek gibi bir ihanet içinde bulunmaz.

Necmettin Güntürk

Girmişse gitmiştir, girmemişse gitmemiştir.
Biz gitti de gitmedi mi dedik?
Bunlar bir takım uydurmalardir.

Merhum Mustafa Cengiz başkanın bizlere hediyesiydi,
Ekli dosyayı görüntüle 297841

Galatasaray sevgisi o kadar büyüktü ki imzalamış olduğu sözleşme şartları buydu;
2020-21: 850.000 TL
2021-22: 900.000 TL
2022-23: 950.000 TL
2023-24: 950.000 TL

Kahır sezonumuz, icardi sezonu ve mertensli şampiyonluklarda hep baş aktörlerden biriydi.

Ekli dosyayı görüntüle 297838

şu an futbol hayatına benfica'da devam ediyor. Ama büyücülerin bizlerden farklı bir huyu vardır sihir yapmayı , mucizeler yaratmayı sevmeleridir.

belki de kendisine teşekkür etmek için son fırsatımız bu. bu anı gelin birlikte yaşayalım. Kereme koca bir teşekkür ederek onun unutulmaz görsellerini, gol ve driplinglerini paylaşalım..

Her şey için Teşekkürler Kerem Potter !
fernebahceye gelmenin nesi mucizedir? olsa olsa kara buyu olur

Yani o kadar korkulacak bi oyuncu değil. Kendisi baya hassas ve fener camiası baya toksin. O kafa ile yapamaz. Üstelik first touchu çok berbat

Geri
Üst Alt