#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topu hakimiyetine alamıyor çünkü keremin ayağında top balık gibi çırpınıyor. Mesela top ndombeleye gidince topu kolay kolay kaybetmeyeceğini belli ediyor, o güveni veriyor çünkü topa hakimiyeti çok iyi.torreira'da da var bu

Yav illa ilk dokunuşun muhteşem olmasına gerek yok, her topu alıp yaldır yaldır karşıya gidiyor.

Senin bi süre terapiye ihtiyacın var bence. Genç yaşta böyle bir kulüpte neredeyse her maça öıktın eyvallah ama her şey gol/asist yapmak değildir. Hırsın çoğu zaman gözüne perde indiriyor takımdan ziyade kendine zarar veriyorsun. Sakinleşmen gerek.

Zaha'nın golünde Mertens ne yapıyor iyi izlesin.

Münik hatay maçında merdo oynasa puan alırdık sanırım diye düşünmekteyim.

Oynamayınca takım nefes aldı 😶‍🌫️

Tetenin yaptığını kerem yapsa keremi boklamak için linç sırası oluştururdunuz.

Topluca derdinizin kerem yada x futbolcu olduğu değil ezilene tekme atalım da şeklimiz olsun kafası bu.
Pas atsa niye pas attı, as yerine şut atsa niye şut attı, pas alamasa niye alamadı, istese niye istedi bunun sonu yok ki.

Arda turanda yaşadığımız şeyi tekrar yaşıyoruz. Çocuk sizin zihniyetten bir kurtulsa da rahatlasa.
Yanlış anlama sadece Kerem’i eleştirdim diye eleştirmek için yazılmış bir mesajı bu. Mesela Kerem geçen sene de saçma sapan işler yapmıyor muydu yapıyordu Kerem’e salladığım bir tane mesaj yok neden bu sene sallıyorum.

Tete’nin konusuna girip Tete’ye de söyledim bitiricilik yapamıyor ama çabalıyor diye. Yani kimse Teteyi’de kayırmıyor

Sıkıntı Kerem’in ruh hali. Kendi sıkça gol kaçırdı bu sezon bak sen dahil bir kesim korumaya çalışıyor maçlardan sonra çok eleştiriliyorum diye açıklama yapıyor. Ama Tete vuruş açısı varken vurdu diye ki en iyi tercih Kerem’e pas vermesi miydi tartışılır taraftarın önüne atıyor çocuğu. Bir el kol hareketleri falan. Madem çabalayan insanı eleştirmek hoş değil sen neden yapıyorsun demezler mi?
Yasin Öztekin’in 7 numarayı aldıktan sonra yaşadığı halin aynısını yaşamaya başladı papaz gibi takılıyor

İlk defa bir oyuncu için bunu yazıyorum kerem maça girdikten sonra ki el hareketlerini ve vücut dilini hiç sevmedim dünya yıldızı yedek kalmışta girdikten sonra trip atıp takım arkadaşlarına el kol yapıyordu.

Yabancı sınırı varken asla gönderilemez

Bu durum da hem kendisine hem bize zarar

Sınır bitsin hem biz yolumuza bakalım hem o kariyerine baksın

Terapi almalı, pozisyonları harcadıkça daha da dibe çöküyor. Peşpeşe 2-3 maç skor bulsa rahatlayacak da boş kaleye bile kaçırır oldu, nasıl skor yaptıracaz buna

Oynamadi ve çok rahat bi maç çıkardık.
bu da işte keremin oyunun içinde çok koptuğunu ve sabit odaklanamadığını kanıtlıyor. Kerem hep en gereksiz yerde top kaybı yaşatıp takımı zora sokuyordu. Bu da hep ekstra koşmamıza yol açıyordu. kerem girdiği am takımın oyun disiplini hemen düştü

Kesileceğini falan düşünmüyorum ama girdikten sonra sağdan geldiler de geldi adamlar. Özellikle izledim, geriye bile koşmadı. Zaha kaç kere defansta top kesti, ikili mücadeleye girdi, Kerem kovalamadı bile.

Üst seviyede oynamak istiyorsak Kerem en azından bu konuda kendini törpülemek zorunda, önde pres yaparken koşmayı biliyorsa defansa da koşmayı bilecek. Son dönemde solda oynadığı her maç oradan gol yedik, herhalde tesadüf olamaz.

Ofanstaki sorun çözülür, tavana vurma kafasına artık son verirse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt