#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cbb0dadf1be3a8913a56e1498e8a6e64.jpg

Keremin başlığında ki şu yengemizin fotosunu kaldırırsanız performansı artacaktır

harikaydı

kulübede oturmaya devam etmeli
böylece oturuş performansı yükselecektir
Sinir krizleri geçirmedigimiz 1 müsabaka izledik uzun zaman sonra heis.

O bölgede beyni olan birinin neler yapacagini bir kez daha gördük. Değerli doneler bunlar

Çalışarak bugünlere geldi. Yine çalışsın, yine yapsın. Kendini revize etsin. Daha 25 yaşında. Futboldan ban yemedi. Abdülkerim 30 yaşında hala kendini geliştiriyor. Ben oldum artık diyip kendini salmasın. Sonucu böyle oluyor.

Hayatina kari girdikten beri performansi düşüyor

Derhal evlendirilmeli

keremin kaderi burak yılmaz ile aynı. Ne yaparsa yapsın her maç bir daha kendini kanıtlaması gerekiyor

burak bunu büyük ölçüde başardı, kerem'de sadece çalışıp bunu yapacak

bazı oyuncuların kaderi böyle onu sözlerinle artık değiştiremezsin sahada iş yaparak değiştirebilirsin

Yasin öztekin v2 kendisi yerine daha orjin 10 no ile sahaya çıktığımızda takımın ne kadar akıcı ataklar organizasyonlar yaptığını dün akşam tecrübe ettik. Kerem kardeşimiz bizim şuanki kadromuzda sonradan oyuna girerek veya deplasmanda zor maçlarda kontra kovalıycağımız maçlarda forma giymesi gerekir çünkü oynadığı oyun bütün takımın enerjisini bitiren cinsten bizim böyle bir lüksümüz yok her atağa çıktığında kaybettiği topları geri kazanmak için harcadığımız enerji nerdeyse 1,5 maça eşit kesinlikle yedek beklemeye devam etmeli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fikrim sabit. 3 yerli Abdulkerim, Kaan ve BAY olmali.
Bu arada Kerem'in tek sorunu geriye kosmamasi degil. Kademeye giremiyor, alan kapatamiyor, pas kanallarini kapatamiyor.

Yanlış anlama sadece Kerem’i eleştirdim diye eleştirmek için yazılmış bir mesajı bu. Mesela Kerem geçen sene de saçma sapan işler yapmıyor muydu yapıyordu Kerem’e salladığım bir tane mesaj yok neden bu sene sallıyorum.

Tete’nin konusuna girip Tete’ye de söyledim bitiricilik yapamıyor ama çabalıyor diye. Yani kimse Teteyi’de kayırmıyor

Sıkıntı Kerem’in ruh hali. Kendi sıkça gol kaçırdı bu sezon bak sen dahil bir kesim korumaya çalışıyor maçlardan sonra çok eleştiriliyorum diye açıklama yapıyor. Ama Tete vuruş açısı varken vurdu diye ki en iyi tercih Kerem’e pas vermesi miydi tartışılır taraftarın önüne atıyor çocuğu. Bir el kol hareketleri falan. Madem çabalayan insanı eleştirmek hoş değil sen neden yapıyorsun demezler mi?
Yasin Öztekin’in 7 numarayı aldıktan sonra yaşadığı halin aynısını yaşamaya başladı papaz gibi takılıyor
Vallahi keremi korumaya ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum en kötüsü devre arası ceker gider.

Taraftar olarak gereksiz bir linç kültürü var. Keremin oynadığı ve sıçıp batırdığı pozisyonlarda herkes burada överken geçen sene yeri geldi kendisini yerdim. Tv karşısında sövdüm. Maç başlığında şutu konusunda t..k bile geçtim.
Maximum bu olmalı. Tüm bunlar olurken dün geceki etki edemeyecegi bir macta pozisyon içine bile girmeyip başkalarına bıraktığı oyunda. Aynı anda 5 kişinin oyuna girdiği oyunda Kerem girdi şöyle oldu Kerem girdi böyle oldu demek kusura bakma ama art niyete giriyor.
Psikolojisi elvermiyor da olabilir, baskıyı kaldıramıyor olabilir.
Ancak konu Altay-Berkan olayına dogru gitmeye başladı. Niye oynamıyor diye adama gidip sövülüyordu niye pas istedi diye eleştiriyoruz simdi de.
Zahaya mobing var denildi zaha çıkıp oynamaya başladı şimdi. Kimse bunu söylemiyor şimdi de tete'ye aynı başlandı. Önce pas vermeyi basarsın sonra mobinge bakarız. Ilk kez sans verilmiyor herife her maç gözünü kapatıp ya şut cekiyor ya pas veremiyor.
Keza pas verilmiyor denilen adama 2 kere ara pası atıldı 2 kere ofsaytta kaldı.

Kerem yürüse, pas atsa, pas alamasa, şut çekse yada çekemese suç aranıyor.
Bu bir alışkanlık ayrıca, bir şey olsa da yersek alışkanlığından kurtulmamız gerekiyor.
Yokmuş gibi davranmamız lazım.

Sizin korumanız dediğin yerde cocuğun içinde olmadığı bir olay için hep bir ağızdan kerem girdi ehehe deniliyorsa korumaya çalışmayalım da ne yapalım. 5 aman girmiş sahaya 5. Bu 5 adamdan 2 tanesi 6 pozisyonu harcamış. 4 kere ofsayta düşmüşler.
Şu maçın ardindan bunlar oluyorken kerem başlığına gelip linç edilmesine seyirci mi kalalım.
Kerem kaleciyi vurduysa icardi de tribüne top attı. Bir taneniz kaçırdığı net pozisyon üzerinden eleştirdi mi.

Keremle işiniz bitince bu sefer gidip başkasına saracaksınız. Bu anlamsız bir kültür.
6 ay sonra berkanda oldugu gibi ahlayıp vahlama başlar.

Vallahi keremi korumaya ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum en kötüsü devre arası ceker gider.

Taraftar olarak gereksiz bir linç kültürü var. Keremin oynadığı ve sıçıp batırdığı pozisyonlarda herkes burada överken geçen sene yeri geldi kendisini yerdim. Tv karşısında sövdüm. Maç başlığında şutu konusunda t..k bile geçtim.
Maximum bu olmalı. Tüm bunlar olurken dün geceki etki edemeyecegi bir macta pozisyon içine bile girmeyip başkalarına bıraktığı oyunda. Aynı anda 5 kişinin oyuna girdiği oyunda Kerem girdi şöyle oldu Kerem girdi böyle oldu demek kusura bakma ama art niyete giriyor.
Psikolojisi elvermiyor da olabilir, baskıyı kaldıramıyor olabilir.
Ancak konu Altay-Berkan olayına dogru gitmeye başladı. Niye oynamıyor diye adama gidip sövülüyordu niye pas istedi diye eleştiriyoruz simdi de.
Zahaya mobing var denildi zaha çıkıp oynamaya başladı şimdi. Kimse bunu söylemiyor şimdi de tete'ye aynı başlandı. Önce pas vermeyi basarsın sonra mobinge bakarız. Ilk kez sans verilmiyor herife her maç gözünü kapatıp ya şut cekiyor ya pas veremiyor.
Keza pas verilmiyor denilen adama 2 kere ara pası atıldı 2 kere ofsaytta kaldı.

Kerem yürüse, pas atsa, pas alamasa, şut çekse yada çekemese suç aranıyor.
Bu bir alışkanlık ayrıca, bir şey olsa da yersek alışkanlığından kurtulmamız gerekiyor.
Yokmuş gibi davranmamız lazım.

Sizin korumanız dediğin yerde cocuğun içinde olmadığı bir olay için hep bir ağızdan kerem girdi ehehe deniliyorsa korumaya çalışmayalım da ne yapalım. 5 aman girmiş sahaya 5. Bu 5 adamdan 2 tanesi 6 pozisyonu harcamış. 4 kere ofsayta düşmüşler.
Şu maçın ardindan bunlar oluyorken kerem başlığına gelip linç edilmesine seyirci mi kalalım.
Kerem kaleciyi vurduysa icardi de tribüne top attı. Bir taneniz kaçırdığı net pozisyon üzerinden eleştirdi mi.

Keremle işiniz bitince bu sefer gidip başkasına saracaksınız. Bu anlamsız bir kültür.
6 ay sonra berkanda oldugu gibi ahlayıp vahlama başlar.
Hocam zaten ben de kaybettiği toplara ilişkin yorumlara hiç katılmıyorum. Kreatif oynamaya çalışan adam top kaybeder normal. Vücut dili hoş olsa gene tepki çekmeyecek. Dediğin gibi İcardi’de tribüne topu vurmuyor mu vuruyor? Ama adamın beden dili, sahadaki tavrı diyorsun ki ayağına oturtamadı, ya da yanlış seçim yaptı.

Ama Kerem’in durum farklı geçen sezon İcardi ve Mertens’e ayak uydurana kadar Yunus’la biz bu takımın starıyız derken ve kimseye pas vermezken de ruh hali iyi değildi bu sezon, sezon başından beri de (bence Zaha geldiğin) ruh hali iyi değil. Bu futboluna çok yansıyor. Eleştirilmeden önce de böyleydi, burada CL başlamadan önce Kerem’i eleştirdiğim diye neler söylediler bana. Ama dedim ki bu mental sorunları yüzünden bir gol kaçırır CL’de gruptan çıkamadım diye ağlarsın. E şuan bu duruma da uzak değiliz, bu mental eşik yüzünden neler kaçırdı CL’de. Sadece Kopenhag maçında kaçırdıklarını atsa şuan formalite maçına çıkmıştık.

Biraz salsa akışına bıraksa kendiliğinden olacak. Ama böyle Tete’ye şut çekti diye taraftarın önünde 3-0’lık maçta sert sert el kol yaparsa kusura bakmasın Burak’ın yaşadığını yaşaması da müstehak

Elbette bir maçta birine patlayacak. Bu maç yarın ManU maçı olursa müthiş bir özgüven patlaması yaşar o kadar baskıdan sonra.

Haydi aslanım. Seviyoruz seni, artık şu topları at sen de rahatla biz de. Sevmeyenler de gitsin Symanski'yi falan yalasınlar.

Hocam zaten ben de kaybettiği toplara ilişkin yorumlara hiç katılmıyorum. Kreatif oynamaya çalışan adam top kaybeder normal. Vücut dili hoş olsa gene tepki çekmeyecek. Dediğin gibi İcardi’de tribüne topu vurmuyor mu vuruyor? Ama adamın beden dili, sahadaki tavrı diyorsun ki ayağına oturtamadı, ya da yanlış seçim yaptı.

Ama Kerem’in durum farklı geçen sezon İcardi ve Mertens’e ayak uydurana kadar Yunus’la biz bu takımın starıyız derken ve kimseye pas vermezken de ruh hali iyi değildi bu sezon, sezon başından beri de (bence Zaha geldiğin) ruh hali iyi değil. Bu futboluna çok yansıyor. Eleştirilmeden önce de böyleydi, burada CL başlamadan önce Kerem’i eleştirdiğim diye neler söylediler bana. Ama dedim ki bu mental sorunları yüzünden bir gol kaçırır CL’de gruptan çıkamadım diye ağlarsın. E şuan bu duruma da uzak değiliz, bu mental eşik yüzünden neler kaçırdı CL’de. Sadece Kopenhag maçında kaçırdıklarını atsa şuan formalite maçına çıkmıştık.

Biraz salsa akışına bıraksa kendiliğinden olacak. Ama böyle Tete’ye şut çekti diye taraftarın önünde 3-0’lık maçta sert sert el kol yaparsa kusura bakmasın Burak’ın yaşadığını yaşaması da müstehak
Bu sene bende çok eleştiriyorum. Geçen senenin sonunda götü başı oynarken bende eleştirdim.

Bu sene sosyal medya tabanlı ekstra bir saldırı var üzerine ve illaki birbirimiz üzeeinde kalıntı bırakıyoruz.
Bu çocuklar kendi başlarına bu girdaptan çıkamaz direkt kulüp göstermeli.
Bir an önce düzelmeli gecen seneki kereme acayip ihtiyacimiz var.

Dualarımızı eksik etmeyelim, enerjimizi okan hocamizin zihnine yönlendirelim. Lütfen hocam yapma etme diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt