Top kayıplarının,zamanında pas atmamasının,defansa yardım etmemesinin,kötü vücut dilinin falan zaten farkındayız ama pası "temelde" bu kadar yanlış attığını yeni farkediyorum
Bu pozişında topu atması gereken yer rakibin önünden ikardinin koşu yoluna topu fazla sürmeyeceği ve arkasındakinin de müdahale edemeyeceği şekilde atmak ama nasıl yaptıysa rakibin arkasından attı pası ve pozisyonun başlamasıyla bitmesi bir oldu,bu pası atmak istemese bile yapabileceği bişey değilken nasıl başarabildi merak ediyorum
Burda mesela ziyech sol dışla ikardinin önüne bırakabilirdi ama bırakmadı çünkü onun arkasındaki rakip çaprazdan kademeye girecekti o yüzden topu hafif sola sürüp pası dikey atıp ikardiyi karşı karşıya bıraktı
Başka pozisyonda ise kerem aynı ziyechin yaptığını yapsa topu hafif yatay sürüp dikey bıraksa ziyech tekte yapıştıracak ama yine yapmıyo ve yatay atıyo pası,bunun sonucunda da ziyech topla gidemeyeceği için gelen topa düzeltip ceza sahası dışından vurmak zorunda kalıyo
Burda yine ikardi tam şut açısını ayarlamışken topu ikardinin açısına göre atmayınca top kaleyi bulmuyo,şutu atarken ki vuruş açısına bakın vücudu yatırmasına rağmen hala uzak
Her gün topla haşır neşir olan biri bunları nasıl bilmez yahut yapamaz ben anlamıyor