#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslanım benim. Şu paylaşımı çok değerli mesela.

Enternasyonal seviyede de saplıyor.

Top kayıplarının,zamanında pas atmamasının,defansa yardım etmemesinin,kötü vücut dilinin falan zaten farkındayız ama pası "temelde" bu kadar yanlış attığını yeni farkediyorum

Bu pozişında topu atması gereken yer rakibin önünden ikardinin koşu yoluna topu fazla sürmeyeceği ve arkasındakinin de müdahale edemeyeceği şekilde atmak ama nasıl yaptıysa rakibin arkasından attı pası ve pozisyonun başlamasıyla bitmesi bir oldu,bu pası atmak istemese bile yapabileceği bişey değilken nasıl başarabildi merak ediyorum

Screenshot_2023-12-01-22-04-36.png

Burda mesela ziyech sol dışla ikardinin önüne bırakabilirdi ama bırakmadı çünkü onun arkasındaki rakip çaprazdan kademeye girecekti o yüzden topu hafif sola sürüp pası dikey atıp ikardiyi karşı karşıya bıraktı

Screenshot_2023-12-01-22-07-42.png

Başka pozisyonda ise kerem aynı ziyechin yaptığını yapsa topu hafif yatay sürüp dikey bıraksa ziyech tekte yapıştıracak ama yine yapmıyo ve yatay atıyo pası,bunun sonucunda da ziyech topla gidemeyeceği için gelen topa düzeltip ceza sahası dışından vurmak zorunda kalıyo

Screenshot_2023-12-01-22-10-55.png

Screenshot_2023-12-01-22-10-36.png

Burda yine ikardi tam şut açısını ayarlamışken topu ikardinin açısına göre atmayınca top kaleyi bulmuyo,şutu atarken ki vuruş açısına bakın vücudu yatırmasına rağmen hala uzak

Screenshot_2023-12-01-22-06-23.webp

Her gün topla haşır neşir olan biri bunları nasıl bilmez yahut yapamaz ben anlamıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-12-01-22-06-23.webp
    Screenshot_2023-12-01-22-06-23.webp
    102,8 KB · Görüntüleme: 17
First touch konusunda yıllarca eleştirdik ancak bu goldeki first touch’ın A+ olduğunu da söylemek lazım.. Her sene bunlarla yüzleşip hep kazanıyor, sürekli gelişim halinde olan bir oyuncu..

bugün zaha dinlendirilir, kerem orjin mevkisine geçer. 1 gol 1 asist yazdım kendisine

Müthiş bir başarı hikayesi. Tam filmlik hayat.

Aslaninho

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendini neden yere atıp kıvranıyorsun
Bide faul yok bir şey yok
Adam gibi oyna

19 top kaybi
1 kazanılan ikili mücadele

Hep çok top kaybetti hep riskli oynadı ama skorla yada ureticilikle üstünü örttü takımı taşıdı. Bu haliyle hiç çekilmiyor ama kendisinden iyi kaç tane topcumuz var o da ayrı bir konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt