#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bulduklarının yarısını atsa şu an değeri 30 milyon euroydu.
Macta ortalama 15-20 arasi top kayibi yapan hic bir oyuncuya bu paralar vermez. Avrupa takimlari yunus, zamaninda cengizi, arda T ve G buluyorlar, Kerem'i es mi geciyorlar? Kerem belki skora katki verir ama avrupa takimlari o zihniyetle transfer yapiyor iste

Gitsin Avrupa'ya. Ben sıkıldım. O pozisyonlara giriyoraan bi tanesini atacaksin.

hoca seni 10 pozisyonunda oynatiyor eyvallah. be mübarek, neden hep abaniyorsun topa ya? 50 sutun 45i ayni sekilde daglara taslara gidiyor? 2 senedir su sutlarini bir düzeltemedin. dün zivanadan cikardin beni soldaki arkadasin ile birlikte...

Lig için eyvallah.

Ancak Avrupa'da zirveye çıkacak bir takımın kanat oyuncusu olacak kapasitede değil maalesef. 10 numarası veya kanadı Kerem olan bir takımın Şampiyonlar Ligi kazanabileceğini veya UEFA kupasını kaldırabileceğini maalesef zannetmiyorum. Diğer kanatta Messi, forvette Mbappe, orta sahada Kevin D. varsa belki.

Burada iki suçlu var. Biri Kerem biri Okan.

Okan bu çocuktan ekstra işler yapmasını bekliyor. Hayır bu adamın yeri ve kapasitesi belli. Ona göre oynatacaksın.

Kerem ise oldum havalarında. Olmadın işte kardeşim. Zımbalaman gereken yerde ayak içi deniyorsun sürekli. Kafanı kaldırman gereken yerde kaldırmıyorsun. Basit oynaman gereken yerde zora uğraşıyorsun.

Artık herkesin kendine çeki düzen vermesi gerekiyor.

Sene sonu sınır ne olursa olsun önü açılmalı ve satılmalı.

Yabancı sınırının kalkmasını en çok bu adamdan kurtulmak için istiyorum. Altyapısı zayıf olduğu için futbol zekası tekniği berbat seviyede

boey"in ortaları gibi bununda ceza sahasında topa vurması sıfır heyecan yaratıyor.

Ah be Kerem
Sol ile vurdugun pozisonda solunla sagya ceksen kalecinin soluna bombos birakirmissin

Şunun kalenin üstünden stadın dışına attığı şutlardan hala kimse klip yapmadı. Zamanında umut bulutun meşhur kilibi vardı salako müziği eşliğinde onu hatırladım
zahanın rakibe götünü dayayıp kaybettigi toplara yapılabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt