Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.675
- 66.767
- 5.003
O daha yeni ama bu gidişle ona da yapılabilir.zahanın rakibe götünü dayayıp kaybettigi toplara yapılabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O daha yeni ama bu gidişle ona da yapılabilir.zahanın rakibe götünü dayayıp kaybettigi toplara yapılabilir
Kerem bey kusura bakmasın Babannemde atar öyleEtrafında onu bozacak, rahatsız edecek rakip olmadığında şut atabiliyor, ama ne zaman dar bir açı olsa bir rakiple mücadele halinde olsa isabetli şut atamıyor. Etrafında kimse olmayacak, bakacak, görecek, o zaman gol atıyor

O pozisyonda Kerem olduğu için başkaları giremiyor olabilir mi usta? Apo mu girecekti kale önüne?niye keremın atamadıklarını konusmak yerıne bu pozisyonlara giremeyen ve onun yerını ısgal eden adamları konusmuyoruz
Hocam dediklerine katılmakla birlikte ekleme yapmak istiyorum. Kerem zorunluluktan ligde bazı maçlarda oynatılmis olabilir ancak hocamız şampiyonlar liginde de kendisini sürekli 10 no da oynatarak bizlere kopenhag a elenmeli heyecanli bir şampiyonlar ligi izletti. Demekki bu hocanın terciymis. Kerem sol kanat dışında zaten oynayamaz. Zaha ile değişmeli oynatilabilirdi. Zaten Zaha hazır değildi çoğunlukla. Bukadar tartisilmazdi birde. 10 no ya geçtikten sonra ayarları bozuldu çocuğun.Bazı yorumları hayretler içinde okuyorum. Kerem var diye, Zaha gibi bir futbolcuyu almamalıymışız! Keremi bozmuş! Inanılır gibi değil. Zaha'dan verim alıp almamaktan bahsetmiyorum. Sezon başı size gelip: "Hocam Premier Lig'den Zaha'yı almayı düşünüyoruz" diye sorsalar, "Gerek yok, Kerem var" mı dersiniz? Derseniz saten Galatasaray'ın hocası olamazsınız.
Kerem'i deli gibi savunanları da anlamakta zorluk çekiyorum. Kerem sadece yerli kuralı yüzünden oynuyor, yoksa Mertens 10 numarada oynar. Kimse kendini kandırmasın. Bu kafayla devam ederse kendisini Anadolu klüplerinde bulur bir kaç seneye.
Sanmam sorun oyunculardan ziyede teknik ekipte ve okan hocada elbette tete yerine ziyech ve mertensin olmasi fark yaratir adamlar oyun akli en ust duzey iki isim takimdaki fakat takimda set hucumu sete hucum ederken pozisyon alma sahaya yayilma topu hizlandirma merkezi zorlama vs hic biri yok buda oyuncularin degil okan hocanin ve teknik ekibin kusuru bize topu birakan hic bir rakibe tehlike yaratamiyoruzKapanan Kopenhag'a karşı
Toreira-sergio
Ziyech mertens kerem
İcardi
Çıksak acaba Bir şey değişir miydi ?
Yabancı sınırı kalkarsa hemen gitsin. 1 Burak Yılmaz 2 bu oyun stilleini sevmiyorumHerkes için günah keçisi olmuş bir kere.
CL'de bizi üst tura taşısınlar diye aldığımız Icardi ve Zaha var. Ikisi Kerem'den 10 kat daha fazla para alıyor ama Kerem'in yarısı kadar eleştirilmiyor.
İnşallah gider de herkes rahat eder. Nasılsa yeni Icardi'ler yeni Zaha'lar buluruz.