#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynadığı futbolu bende beğenmiyorum bu sezonda sola geçtikten sonra bir pozisyonda içeri katetti attığı şut direğin dibinden dışarı çıktı, 1 defa da İcardi ile 2'ye 1 yaptı çok net pozisyon yarattı onu da kaçırdı o ayrı da. Bunları son 25 dakikada yaptı Zaha çıktıktan sonra. Ve bu maçta maç boyu isabetli şut bile atamadık. Dün Zahanın oynamaması ve Mertens'in 11 çıkması gerekiyordu Kopenhag'ın kapanacağı zaten kabak gibi belliydi. Kerem'e laf etmenin anlamı yok Zaha dün sabote etti takımı resmen, İcardi'nin falan da Zahayla oynamak istediğini hiç düşünmüyorum kendisini besleyen tek adam orta sahaya alınarak pasifize edildi zaten.

Sol kanatta oynasa Zahadan çok daha fazla katkı verirdi şimdiye kadar. Hiç özelliklerine uygun olmayan bir pozisyonda zorla oynatılıyor.

Stoper kaan orta sahada.
Sag kanat barış sol bekte
Dombele hamburgercide
Stoper apo zaman zaman sol bekte oynuyor

Etrafında onu bozacak, rahatsız edecek rakip olmadığında şut atabiliyor, ama ne zaman dar bir açı olsa bir rakiple mücadele halinde olsa isabetli şut atamıyor. Etrafında kimse olmayacak, bakacak, görecek, o zaman gol atıyor
Kerem bey kusura bakmasın Babannemde atar öyle :asd:

Herkes için günah keçisi olmuş bir kere.

CL'de bizi üst tura taşısınlar diye aldığımız Icardi ve Zaha var. Ikisi Kerem'den 10 kat daha fazla para alıyor ama Kerem'in yarısı kadar eleştirilmiyor.

İnşallah gider de herkes rahat eder. Nasılsa yeni Icardi'ler yeni Zaha'lar buluruz.

Bazı yorumları hayretler içinde okuyorum. Kerem var diye, Zaha gibi bir futbolcuyu almamalıymışız! Keremi bozmuş! Inanılır gibi değil. Zaha'dan verim alıp almamaktan bahsetmiyorum. Sezon başı size gelip: "Hocam Premier Lig'den Zaha'yı almayı düşünüyoruz" diye sorsalar, "Gerek yok, Kerem var" mı dersiniz? Derseniz saten Galatasaray'ın hocası olamazsınız.

Kerem'i deli gibi savunanları da anlamakta zorluk çekiyorum. Kerem sadece yerli kuralı yüzünden oynuyor, yoksa Mertens 10 numarada oynar. Kimse kendini kandırmasın. Bu kafayla devam ederse kendisini Anadolu klüplerinde bulur bir kaç seneye.

Bazı yorumları hayretler içinde okuyorum. Kerem var diye, Zaha gibi bir futbolcuyu almamalıymışız! Keremi bozmuş! Inanılır gibi değil. Zaha'dan verim alıp almamaktan bahsetmiyorum. Sezon başı size gelip: "Hocam Premier Lig'den Zaha'yı almayı düşünüyoruz" diye sorsalar, "Gerek yok, Kerem var" mı dersiniz? Derseniz saten Galatasaray'ın hocası olamazsınız.

Kerem'i deli gibi savunanları da anlamakta zorluk çekiyorum. Kerem sadece yerli kuralı yüzünden oynuyor, yoksa Mertens 10 numarada oynar. Kimse kendini kandırmasın. Bu kafayla devam ederse kendisini Anadolu klüplerinde bulur bir kaç seneye.
Hocam dediklerine katılmakla birlikte ekleme yapmak istiyorum. Kerem zorunluluktan ligde bazı maçlarda oynatılmis olabilir ancak hocamız şampiyonlar liginde de kendisini sürekli 10 no da oynatarak bizlere kopenhag a elenmeli heyecanli bir şampiyonlar ligi izletti. Demekki bu hocanın terciymis. Kerem sol kanat dışında zaten oynayamaz. Zaha ile değişmeli oynatilabilirdi. Zaten Zaha hazır değildi çoğunlukla. Bukadar tartisilmazdi birde. 10 no ya geçtikten sonra ayarları bozuldu çocuğun.

Psg-dortmund maçını izlemişsinizdir umarım.
Bu çocuğa da özümsediğü stilde oyun oynama imkanı tanımak gerekiyor

Kapanan Kopenhag'a karşı
Toreira-sergio

Ziyech mertens kerem
İcardi
Çıksak acaba Bir şey değişir miydi ?
Sanmam sorun oyunculardan ziyede teknik ekipte ve okan hocada elbette tete yerine ziyech ve mertensin olmasi fark yaratir adamlar oyun akli en ust duzey iki isim takimdaki fakat takimda set hucumu sete hucum ederken pozisyon alma sahaya yayilma topu hizlandirma merkezi zorlama vs hic biri yok buda oyuncularin degil okan hocanin ve teknik ekibin kusuru bize topu birakan hic bir rakibe tehlike yaratamiyoruz

Maç başına 20 top kaybı
Beke yardım etmeme

Dünyanın hiç bir yerinde şu ikisini yapan adamı kanat oynatmazlar. 1-2-3-4 sene oldu, değişen bir şey yok.

Icardi’yi besliyormuş, sanki izlemedik aldığı her topu Icardi’ye amaçsız atıp topların çoğunu kaybediyordu, geriye koşuyorduk. Sonra bir tanesi tutuyordu hop skor yaptı. Kaptırılan toplardan defalarca pozisyon yiyorduk ama halbuki.

Peki ŞL’de ne oldu, ligden farklı olarak o tip kaptırılan toplardan yedik tüm golleri.

Çok iyi özellikleri var, hatta öngörülemez olmasının faydaları da var ama basit oynamayı beceremeyip yukarıda yazdıklarımı yapma özgürlüğünü kimse vermez bizden başka.

Herkes için günah keçisi olmuş bir kere.

CL'de bizi üst tura taşısınlar diye aldığımız Icardi ve Zaha var. Ikisi Kerem'den 10 kat daha fazla para alıyor ama Kerem'in yarısı kadar eleştirilmiyor.

İnşallah gider de herkes rahat eder. Nasılsa yeni Icardi'ler yeni Zaha'lar buluruz.
Yabancı sınırı kalkarsa hemen gitsin. 1 Burak Yılmaz 2 bu oyun stilleini sevmiyorum

Kerem Mertens ya da Ziyechle birlikte oynamali, Zaha boyle devam ederse Zaha kesilip sola cekilmeli.

Yerinde olsam sabah akşam günde 10bin kere griezmann ın dün lazio ya attığı golü izlerdim.

Ayak içi köşeye top asmanın marifet olduğunu sanıyor beyfendimiz ne yazık ki.

Her topun dibine giriyor arkadaş

Messinin 500 golünün 300ü yerden uzak kale direğinedir biri buna hatırlatsa iyi olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt