#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kazımcanın madara ettigi arda guler

Evet. Kazımcan nikahına almıştı.

20230616_142707.webp

bazı şeyleri yazmamam gerekiyo,çok önemli bi döneme giriyo yeni yasıyla beraber

Son iki maçında gösterdiği performanstan ayrıca memnunum. Kamuoyu geneli gibi bizim de eleştirdiğimiz konularda ummadığım hızla düzeltmeler yapmasını biraz da şaşkınlıkla izliyorum. Bugün özellikle basit oynaması gerektiği zamanlarda tam da gereğini yapması çok hoşuma gitti. Sadece azim izah etmez bu durumu; özgüveni yükseldikçe seviye atlıyor mübarek. Maçlarda moralini bozacak homurdanmalar yerine pamuklara sarması lazım GS taraftarının. Kendisi adına duyduğum mutluluğu tarif edemiyorum...

yusuf orada neden sağına aldı anlamadım

soluna alsa ya gol atardı ya da penaltı alırdı
Ülke futbolunda gamsız 5-6 futbolcu dışında Türk pasaportuna sahip olanlarda gereksiz bir ispat, buna bağlı heyecan var.
Ülke olarak yetenek vs değil de belirli seviyeyi aşmış futbolculara soğuk kanlılık üzerine eğitim vermek lazım.

sezon başından bu yana sürekli oynuyor ve 86. dakikada şu 60 70 metre deparı atıp golü yapıyor adam

Aslında keremin ekstra başarısı ve çabası olmasa Yusuf çokta iyi bir pas ve tercihte bulunmamış burada. 9. Saniyede açıktaki oyuncuya bıraksa boş kaleye yuvarlamak kalırdı. Ha 70 metrelik depara ödüllendirmiş ok o konuda Yusuf’u tebrik etmekle birlikte doğru tercih diğeri olmalıydı.
Maç içinde futbolcuların böyle yanlış tercihleri bizi zora sokuyor hep.

Aslan Aslan, gurur duyuyoruz seninle. Elbette eksiklerin var ancak ustune gittigini biliyoruz. Ben bundan cok eminim ki Icardi ile birlikte oyunu cok olgunlasti. Cok daha farkli bir oyuncu haline geldi. Ilk dokunus Terim'den tabi, daha basit oynamayi ve topun kiymetini bilmesi gerektigini o gunlerden itibaren ogrenmeye baslamisti, bugun gelinen noktada buyuk emegi var buyuk calismasi var Kerem'in. Tam bir hikaye aslinda. Tebrikler Aslan, cok daha iyisini yapabilirsin.

Büyük topçu. Taraftar tarafından desteğe ihtiyacı var bu gariban adamlar hiç bir zaman star muamelesi görmedi. Milletin eski yıldızlarına tapmak yerine şu adamlara biraz gaz verin lan.

artık kendısı sol kanatta oynamalı

zaha futbolculugunu gosterıp 10 numaraya gecsin keremi harcayamayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt