#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem 10 numara'ya evrilip sahte 9 oynaması bu yüzden önemli son dönemde fazlasıyla gol atıyor ve gole yakın oynuyor açıkçası 10 numarada üstüne koydukça inanılmaz katkılar verecektir.

Kerem 10 numara'ya evrilip sahte 9 oynaması bu yüzden önemli son dönemde fazlasıyla gol atıyor ve gole yakın oynuyor açıkçası 10 numarada üstüne koydukça inanılmaz katkılar verecektir.
zaha yedek olmalıdır

mertens 11

zaha yedek olmalıdır

mertens 11
Mertens kullanma şekli son maçlarda oturdu son 25 dakikalık oyunda etkili oluyor diğer türlü ilk 45 dakikada pili bitiyor.

Zaha solda Kerem merkezde Ziyech sağda bu 3'lü kasırga gibi rakibi vurur biraz zaman lazım. Zaha ve Ziyech %100'e çıktığı an 4'lü kombolar görücez.

solda tek bi hareketinin olmadığı maçtan sonra gelip zaha yedek oturur fln demek çok komik. espri yapıosanız baştan belirtiniz.

zahayı devre arası gonderecegiz

zanioloyu entegre edecegiz sag tarafa
965fe1f87cb101a07d22e9effabdf25eff3aadb4.webp

Türkiyenin en kötü taraftarı gs taraftarıdır
O kadar da değil yav. Kerem biraz da bir an önce çok iyi işler yapmak kaygısıyla hatalar yapıyor. Bunu ''Tezcanlı'' bir forvet oyuncusu olmasına bağladığımı söylüyorum hep. Bek kovalamak, kenardan yahut merkezden oyun kurmak gibi görevler verildiğinde zorlanması ve eleştirilmesi normaldi ama ona da adapte olmaya başladı, değişik bir karakter. Futbolcu olabilsem ben de böyle her şeyi deneyen-zorlayan biri olurdum herhalde. Veteran seviyesindeki Tenis tutkum ve sürekli yeni şeyleri zorlamamla Kerem arasında tuhaf bir empati kurdum galiba. Kerem' i o yüzden ayrıca sevdiğimi henüz farkedebildim...

Kerem Aktürkoğluuu
Seni çekemeyen
Bütün ….lerin
Suratına tüküüürr.

Kerem Türkiye'nin en büyük yildizi ama hak ettiği değeri hiçbir zaman görmedi geçen sene de Arda Güler i övmek ten basın Kereme hiç bir zaman gereken desteği vermediler.Oysa geçen sene asist kralı olan Kerem her maca etki ediyor.Avrupa şampiyonasında da oynayacağını düşünürsek daha da üstüne koyacaktır bugün Kerem tarzı bir oyuncuyu 20-25 bandında zor alırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt