Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaha yedek olmalıdırKerem 10 numara'ya evrilip sahte 9 oynaması bu yüzden önemli son dönemde fazlasıyla gol atıyor ve gole yakın oynuyor açıkçası 10 numarada üstüne koydukça inanılmaz katkılar verecektir.
Mertens kullanma şekli son maçlarda oturdu son 25 dakikalık oyunda etkili oluyor diğer türlü ilk 45 dakikada pili bitiyor.zaha yedek olmalıdır
mertens 11
Zahayi yedek bırakacak adamı yikarlarzaha yedek olmalıdır
mertens 11
takımın en iyi topcusu zaha icin mevkisini degistiremezZahayi yedek bırakacak adamı yikarlar
Kerem forvet arkası veya sağda oynamayi şimdiden öğrensin. Zahanin yeri garantidirtakımın en iyi topcusu zaha icin mevkisini degistiremez
sol bek oynar mı zaha bi sor
Batman Faruk Napiyon iyi gecelerOkanin da büyük payi var keremde. Bos elestirilere kulagini tikadi yine oynatti keremi ve keremde vaz gecmedi ki soununda kazandi.
zahayı devre arası gonderecegizKerem forvet arkası veya sağda oynamayi şimdiden öğrensin. Zahanin yeri garantidir
zahayı devre arası gonderecegiz
zanioloyu entegre edecegiz sag tarafa
bayern macını almasını beklıyorum tek basına
Zaha Cyristal palace efsanesi. Orada prime dönemini yaşadı henüz kerem kadar katki vermedi. Ortalığı yıkacak bi durum yok.Zahayi yedek bırakacak adamı yikarlar
O kadar da değil yav. Kerem biraz da bir an önce çok iyi işler yapmak kaygısıyla hatalar yapıyor. Bunu ''Tezcanlı'' bir forvet oyuncusu olmasına bağladığımı söylüyorum hep. Bek kovalamak, kenardan yahut merkezden oyun kurmak gibi görevler verildiğinde zorlanması ve eleştirilmesi normaldi ama ona da adapte olmaya başladı, değişik bir karakter. Futbolcu olabilsem ben de böyle her şeyi deneyen-zorlayan biri olurdum herhalde. Veteran seviyesindeki Tenis tutkum ve sürekli yeni şeyleri zorlamamla Kerem arasında tuhaf bir empati kurdum galiba. Kerem' i o yüzden ayrıca sevdiğimi henüz farkedebildim...Türkiyenin en kötü taraftarı gs taraftarıdır
Iyi geceler.Batman Faruk Napiyon iyi geceler
Sen bırak futbolu basketin hesabını verKerem Aktürkoğluuu
Seni çekemeyen
Bütün ….lerin
Suratına tüküüürr.