#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kadar sicislardan sonra halen 11 baslamasini anlamiyorum , baris ile basla en azindan keremi uyarmis olursun. Ikinci yari tekrar sokarsin keremi

Kerem mevkisinde oynatılıyor m oynatılmıyor, o zaman sene başı adam gibi transfer planlaması yapılacaktı en iyi topçularından biri olan Kerem'in yerine kabak gibi 10-8 no transferleri gerekirken yüksek ücretli Zaha alınmayacaktı. Kerem bu kadar eleştiriliyor o zaman Zaha 10 no oynasın, Kerem zorunda mı?

Dybalamiz gelene kadar kendisine sabredeceğiz. Kan yutup kizilcik şerbeti içtik diyeceğiz.

Futbolcu nasil yorgun oluyor ya?!! Haftada 1 ma ç oynuyorlar. Madenlerde, insaatlarda vs her gün calisanlar ne yapsin?! Ay kiymamam yorulmişlar hüüü : /
Ironi yapıyorsan okay yoksa aman Allah'ım...

Bu çocuk 3 senedir neredeyse her maçta oynuyor. 3 senede kaçırdığı maç sayısı 4-5 bile değil. Maç kaçırmayan her maç affedersin it gibi koşan çabalayan çalışan başka bir yerli futbolcu göster bana.

Nasıl mı yorgun oluyormuş. Sadece fiziksel yorgunluk olsa yine iyi, bir de mental yorgunlukla uğraşıyor aptal aptal hakaretler, aşırı eleştiriler hatta ıslıklamalar sayesinde.

Üstünde oluşan mental baskıyı göremeyecek kadar kör insanlar var maalesef. Buradaki tek suçlu Kerem de değil, onu kenara çekip biraz dinlenmesini sağlamak yerine her maç oynatan hoca da suçlu biraz.

Keroya bugün bu kdr yüklenilmesinin (ki buna bende dahilim) sebeplerinden biri belki de en önemlisi yanlış yapılanma.

Milli aradan sonra umarım geri dönüşü geçen sezonki gibi olur

kerem sola zaha sağa
zayeh kulubeye
tete ortaya

Ironi yapıyorsan okay yoksa aman Allah'ım...

Bu çocuk 3 senedir neredeyse her maçta oynuyor. 3 senede kaçırdığı maç sayısı 4-5 bile değil. Maç kaçırmayan her maç affedersin it gibi koşan çabalayan çalışan başka bir yerli futbolcu göster bana.

Nasıl mı yorgun oluyormuş. Sadece fiziksel yorgunluk olsa yine iyi, bir de mental yorgunlukla uğraşıyor aptal aptal hakaretler, aşırı eleştiriler hatta ıslıklamalar sayesinde.

Üstünde oluşan mental baskıyı göremeyecek kadar kör insanlar var maalesef. Buradaki tek suçlu Kerem de değil, onu kenara çekip biraz dinlenmesini sağlamak yerine her maç oynatan hoca da suçlu biraz.
belki kerem başlığına yazdığım için böyle aalgılandı ama ben genel için de söylüyorum aslında. Futbolcu yorgun olamaz abi banane. snki sabahtan akşama kadar her gün bulaşık yıkıyor, garsonluk yapıyorlar asgari ücretle

en iyi zamanında bile icardiye sürekli pas atıyor deniyor diye eleştiriliyordu herifin icardi bagıda koptu gecmis olsun

milli takımda gerçek mevkisinde oynayıp faydalı olursa okan buruk'un 10 numara oynatma inadı biter bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt