- 18 Mayıs 2011
- 53.036
- 56.923
- 4.613
bu kadar sicislardan sonra halen 11 baslamasini anlamiyorum , baris ile basla en azindan keremi uyarmis olursun. Ikinci yari tekrar sokarsin keremi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayıpHelal süt emmiş bir Sümeyye, Rumeysa filan bulsak da başgöz etsek, evlilikte keramet vardır, gol yollarındaki son vuruşlara iyi gelebilir...
Ironi yapıyorsan okay yoksa aman Allah'ım...Futbolcu nasil yorgun oluyor ya?!! Haftada 1 ma ç oynuyorlar. Madenlerde, insaatlarda vs her gün calisanlar ne yapsin?! Ay kiymamam yorulmişlar hüüü : /
belki kerem başlığına yazdığım için böyle aalgılandı ama ben genel için de söylüyorum aslında. Futbolcu yorgun olamaz abi banane. snki sabahtan akşama kadar her gün bulaşık yıkıyor, garsonluk yapıyorlar asgari ücretleIroni yapıyorsan okay yoksa aman Allah'ım...
Bu çocuk 3 senedir neredeyse her maçta oynuyor. 3 senede kaçırdığı maç sayısı 4-5 bile değil. Maç kaçırmayan her maç affedersin it gibi koşan çabalayan çalışan başka bir yerli futbolcu göster bana.
Nasıl mı yorgun oluyormuş. Sadece fiziksel yorgunluk olsa yine iyi, bir de mental yorgunlukla uğraşıyor aptal aptal hakaretler, aşırı eleştiriler hatta ıslıklamalar sayesinde.
Üstünde oluşan mental baskıyı göremeyecek kadar kör insanlar var maalesef. Buradaki tek suçlu Kerem de değil, onu kenara çekip biraz dinlenmesini sağlamak yerine her maç oynatan hoca da suçlu biraz.
Zaha ne yapmıs soldaKerem Aktürkoğlu'nun ligde oynadığı 12 maçtaki performansı:
Sol kanat: 7 maç, 3 gol, 5 asist
On numara: 5 maç, 0 gol, 0 asist
9 mac 4 golZaha ne yapmıs solda
Hayırdır solda oynuyor diye miZaha ne yapmıs solda
yarısı bos kale9 mac 4 gol
zaha geldikten sonra takımın tüm oyunu bozuldu dostum bunu gormek ıcın fm oynamaya gerek yokHayırdır solda oynuyor diye mi
Kerem attigi gollerin hepsi 25-30 metreden miyarısı bos kale