- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya macta bişey olmadı ki adamlar kurulmus tek pas hatasında gelıyorlarCok bos yorumlar yapiliyor Bana göre maalesef oyuncunun sosyal medya hesaplarında da görülüyor
Bugün Kerem gibi bir Yerli oyuncu söyleyin alabilecegimiz Yemin ederim yorum yapmadan forumu terk ederim bir daha da gelmem
Genel olarak söylüyorum bu cocugunun elestirildigi kadar baska hiç bir oyuncu elestirilmemistir muhtemelen gecmisteya macta bişey olmadı ki adamlar kurulmus tek pas hatasında gelıyorlar![]()
Arda Turan ve Hakan Şükür daha çok eleştiriliyordu.Genel olarak söylüyorum bu cocugunun elestirildigi kadar baska hiç bir oyuncu elestirilmemistir muhtemelen gecmiste
gelıp buraya mental sıkıntısı var yazan adam 7/24 hatasını kollayıp her yerden sallıyorGenel olarak söylüyorum bu cocugunun elestirildigi kadar baska hiç bir oyuncu elestirilmemistir muhtemelen gecmiste
Bittiği falan yok sakin. Her sene böyle kötü geçirdiği dönem var. Toparlar bir yerden sonragelıp buraya mental sıkıntısı var yazan adam 7/24 hatasını kollayıp her yerden sallıyor
okan yüzünden adamı bitirdiler
gelıp buraya mental sıkıntısı var yazan adam 7/24 hatasını kollayıp her yerden sallıyor
okan yüzünden adamı bitirdiler
alın sevinin
alın sevinin
alın sevinin
kötü oynayınca kötü iyi oynayınca iyi yazıyomaynısını oyuncumuz Wilfried Zaha'ya yapıyorsun ikiyüzlü moderatör