- 23 Aralık 2008
- 65.250
- 63.094
- 5.103
Yedek kalmayi problem etmemesi ve sonradan oyuna girip katki vermesi muazzam birsey. Gelecek icin ciddi potansiyeli var daha fazla oynamalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orası öyle ama yavaş yavaş düzelir zaman tanımak lazım.Guzel gol attida sıvama bölümlerini izlesen iyi olur. Allah'tan gol olmadi
Şu durmadan defans arkasına top atmasın yeterli benim için. İcardinin yürüyecek halı yok ona top atiyonOrası öyle ama yavaş yavaş düzelir zaman tanımak lazım.
50 tane pozisyon yedık son dklarda yine keremın kaptırdıgı 1 pozisyon göze batar golü konusulmazOrası öyle ama yavaş yavaş düzelir zaman tanımak lazım.
1 tane attıŞu durmadan defans arkasına top atmasın yeterli benim için. İcardinin yürüyecek halı yok ona top atiyon
Bugün kısa süre oldu. İlk 11 de 20 tane deniyor. Neyse güzel gol attı. O yüzden susuyorum. Hedefim angelinho1 tane attı
Hoca devreye girmeli o konuda.Şu durmadan defans arkasına top atmasın yeterli benim için. İcardinin yürüyecek halı yok ona top atiyon
Bakambu olsam saygı duymam. İcardiyi çıkaramıyor bu üzücü bir hoca için. İcardi senden yüksek olamazHoca devreye girmeli o konuda.
Icardi'nin bugün 90 dakika sahada kalması da çok yanlış. Bakambu'nun bu kadar az oynaması haksızlık.