#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
top kontrolü son vurus adeta müthis

iste bu!

bu adamın bide mentali düzeltirsek herkesi ezeriz

Güzel gol attı evet ama her topa ayak içi vurma keremcim. Bazen pis burun vur ayaginin ustuyle vur.

----------İcardi
Zaha----Ziyech----Kerem

Bitti gitti; atom parçalamayacaksın hocam, lütfen ama...

Attigi gol ne kadar iyiyse ceza sahasi yayindan vurdugu sut da o kadar kotuydu. Toplara plase vurmaktan vazgecmeli artik. Sert vur su topa kardesim.Bak Fernandes itine tavana asti herif.Her vurdugu sut tehlike oluyo.Forvet arkasi oynuyosan sutun iyi olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem sol Zaha sağ
Zaha solda gerektiği gibi oynuyor da yeterince pas alamıyor; solbeksizlik ayrı problem. Ben Zaha' yı yerinden oynatmam. Kerem' in ise sağ kanatta daha takım oyuncusu gibi oynayacağını düşünüyorum; pas gibi orta yapıyor o tarafta iken...

Zaha solda gerektiği gibi oynuyor da yeterince pas alamıyor; solbeksizlik ayrı problem. Ben Zaha' yı yerinden oynatmam. Kerem' in ise sağ kanatta daha takım oyuncusu gibi oynayacağını düşünüyorum; pas gibi orta yapıyor o tarafta iken...
zaha oynucaksa arkasında mutlaka kazımcan oynamalı ligde gördük adam sadece zahaya pas atmaya odaklanmıs atıyorda

keremde saga gecebilir

Attigi gol ne kadar iyiyse ceza sahasi yayindan vurdugu sut da o kadar kotuydu. Toplara plase vurmaktan vazgecmeli artik. Sert vur su topa kardesim.Bak Fernandes itine tavana asti herif.Her vurdugu sut tehlike oluyo.Forvet arkasi oynuyosan sutun iyi olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
knuckle ball sutu calismali bence de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt