- 17 Eylül 2018
- 20.500
- 23.400
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi bi forvet olunca onları gol yaparBugün kısa süre oldu. İlk 11 de 20 tane deniyor. Neyse güzel gol attı. O yüzden susuyorum. Hedefim angelinho
Kerem'in tanımı bu zaten rtaşGol güzeldi Allah razı olsun ama onun dışında tüm pozisyonlarda eksi yazdı takıma.
attırıyordaKerem'in tanımı bu zaten rtaş
Harcıyor ama atıyor da
Çalıyor ama çalışıyorun futbol versiyonuKerem'in tanımı bu zaten rtaş
Harcıyor ama atıyor da
Kerem sol Zaha sağ----------İcardi
Zaha----Ziyech----Kerem
Bitti gitti; atom parçalamayacaksın hocam, lütfen ama...
Zaha solda gerektiği gibi oynuyor da yeterince pas alamıyor; solbeksizlik ayrı problem. Ben Zaha' yı yerinden oynatmam. Kerem' in ise sağ kanatta daha takım oyuncusu gibi oynayacağını düşünüyorum; pas gibi orta yapıyor o tarafta iken...Kerem sol Zaha sağ
zaha oynucaksa arkasında mutlaka kazımcan oynamalı ligde gördük adam sadece zahaya pas atmaya odaklanmıs atıyordaZaha solda gerektiği gibi oynuyor da yeterince pas alamıyor; solbeksizlik ayrı problem. Ben Zaha' yı yerinden oynatmam. Kerem' in ise sağ kanatta daha takım oyuncusu gibi oynayacağını düşünüyorum; pas gibi orta yapıyor o tarafta iken...
zaha oynucaksa arkasında mutlaka kazımcan oynamalı ligde gördük adam sadece zahaya pas atmaya odaklanmıs atıyorda
keremde saga gecebilir
knuckle ball sutu calismali bence deAttigi gol ne kadar iyiyse ceza sahasi yayindan vurdugu sut da o kadar kotuydu. Toplara plase vurmaktan vazgecmeli artik. Sert vur su topa kardesim.Bak Fernandes itine tavana asti herif.Her vurdugu sut tehlike oluyo.Forvet arkasi oynuyosan sutun iyi olacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi