#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin yapman gereken goldeki gibi defans arkasına koşmak. Topu ayağına beklemek degil

İlk 11 olsun yedek kadroda mutlaka olmalı her maç oynaması gerek bizim ergen futboldan anlamayan taraftar grubuna kalsak fenere bedavaya vermeye razı

Manchester'la oynanan 2 maçtada inanılmaz bir first touch'ı var bugünki pozisyonda dünya üzerinde sayılı oyuncu vardır arkasından gelen topu 1 adım önüne indirip kaleciyi tamamen bitirdi. İlk maçta yandan top geliyordu oradada 1 adım önüne dürtmüştü bu işleri biraz daha iyi yapsa acayip katkı verecek.

Bende durumunu ' teklif var ve gitmek istiyor ' diye yorumluyorum. Kerem bu zamana kadar mücadeleden vazgeçmedi ve tüm haklı haksız eleştirilere bir cevap verdi. Bu defa farklı bir durum seziyorum. İyi bir opsiyon çıkarsa önüne tabii ki kendisi adına değerlendirmeli. Bizde yolumuza bakmalıyız.

Kalırsa da sahip çıkılmalı. Özel bir futbolcu.

Link atmıştım ama video silinmiş. Dünkü maçı yorumlarken Henry Kerem'in golü baya övüyor özellikle ilk dokunuşu ve yakın direk dibine vurmasına falan 2-3 sefer vurgu yapıyor.

Koşu, pas, kontrol ve şut. Hepsi de muazzam golde.
Gol sevinci de çok iyi. Ne hirs var çocukta yaw neredeyse tribüne girecekti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt