#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haftalardır diyorum çok fazla top kaybı yapıyor topun kıymetini bilmiyor ve böyle biz de oynaması imkansız hale geliyor sonra neden millet Kerem’e karşı kinli oluyor.

Bir oyuncu her topu kaybedemez, pasları berbat sonra da yalan dan ortaya rastgele Icardi ye bir top at.

ne yapıp ne Edip şu yerli kuralından kurtulmak gerek

Dünkü maçı bir daha hatırlamak bile istemiyorum. 3 gün önce oynamayanlar da dahil olmak üzere iyi performans gösterdiğini söyleyebileceğim tek bir futbolcumuzun olmaması can sıkıcı...

Bunu söylediğim için üzgünüm, Kazımcan amatör düzeyde lisanslı futbolcu gibi bile değildi. Ondan sonraki kötü konusunda Tete-Kerem arasında kararsız kaldım. Sürekli İcardi' ye pas atmaya çalışmasına bir yere kadar katlanabilirim de adamın topa dokunma ihtimali % 10 olmayan, hadi bir şekilde aldı diyelim, takıma fayda sağlama ihtimalinin de % 1 olmadığı şekilde ezbere aşırtıp cansız toplar göndermeye çalışmasından illallah ettim. Makbul bir şeymiş gibi Sergio filan da aynı haltı işlemeye başlayınca, hocanın talimatı mı acaba diye de düşünmedim değil...

Manu macinda müthis bir gol atti ama onun haricinde hic birsey yapmadi. Maci stattan izledim ve özellikle dikkat ettim. Eskiden kosardi basardi ama manu macinda mücedele bile etmedi, lay lay lom takildi.

Dünkü performansi hakkinda zaten söylenecek birsey yok. Rezil ötesiydi. Sucu zahaya atanlar ve kötü performansini solda oynamamasina baglayanlar görmüstür umarim.

Futbol anlaminda defolari ve fundamental eksikleri her zaman vardi. O yüzden asla büyük bir futbolcu olamayacagini her zaman demisimdir. Ama mental olarak hep güclü bir oyuncuydu kerem. Ama bu aralar ciddi mental sikintilari var gibi. Son dönemdeki elestiriler baya yipratmis kendisini.

top kaybını geçtim uzaktan bi şut at abi kale dibinde icardi'ye ince pas atma derdinde

Nedir bu ince iş sevdası bu sezon. Xabi Alonso mu olacaksın bu yaşta, eski topunu oyna ya, sürekli bi' nokta pas sevdası.

Manu macinda müthis bir gol atti ama onun haricinde hic birsey yapmadi. Maci stattan izledim ve özellikle dikkat ettim. Eskiden kosardi basardi ama manu macinda mücedele bile etmedi, lay lay lom takildi.

Dünkü performansi hakkinda zaten söylenecek birsey yok. Rezil ötesiydi. Sucu zahaya atanlar ve kötü performansini solda oynamamasina baglayanlar görmüstür umarim.

Futbol anlaminda defolari ve fundamental eksikleri her zaman vardi. O yüzden asla büyük bir futbolcu olamayacagini her zaman demisimdir. Ama mental olarak hep güclü bir oyuncuydu kerem. Ama bu aralar ciddi mental sikintilari var gibi. Son dönemdeki elestiriler baya yipratmis kendisini.
Çok haklısın dün maçlara baktım bu arkaya koştuğu topu kaptı dedim meğerse Mertes kapmış topu. Yani geriye koşmak top kapmak defansa yardım etmek hiç böyle bir niyeti de yok.

evet kazımcan çok berbat ama önünde Kerem de hiçbir yardım etmedi bari pas alışverişine gir yardım et opsiyon kur çocuğa yok yalnız bırakır, bekle top ona gelecek o da süper bir hareket yapsın gol atsın onun derdi tek skora katkı sağlamak

Muhtemelen içindeki dark-side sen halısaha topçususun, top kaybı yapacaksın zaten bu yüzden üçüncü lig’e gönderildin gibi cümleler söylüyor. ŞL’de haftanın golünü atmak vs. kendi de inanamıyor bence bu durumlara, psikolojisi ve geçmişi bu yaşadıklarının gerçekliğini sorgulatıyor olabilir. Bir de 13. olma travması var.
Biraz da empati yapmak lazım, her şekilde saygıyı hak eden bir oyuncu.

Muhtemelen içindeki dark-side sen halısaha topçususun, top kaybı yapacaksın zaten bu yüzden üçüncü lig’e gönderildin gibi cümleler söylüyor. ŞL’de haftanın golünü atmak vs. kendi de inanamıyor bence bu durumlara, psikolojisi ve geçmişi bu yaşadıklarının gerçekliğini sorgulatıyor olabilir. Bir de 13. olma travması var.
Biraz da empati yapmak lazım, her şekilde saygıyı hak eden bir oyuncu.
haklısın da ama burası Galatasaray bir maç iki maç üç maç sabrederiz ama bu sayı onu buldu. Kabul edilecek bir iş değil hep bir meydan okuma derdi. Ağa pas hatası olur da takımın en fazla top kaybedini de olmaz, olamaz. O pas hataları Taylan tek bir pozisyon daha geride oynadığı için kaç gol yedik. Kerem in tek şansı onlarca kontra atak gol olmadı, yoksa Taylan dan beter etmişti taraftar haklı olarak

haklısın da ama burası Galatasaray bir maç iki maç üç maç sabrederiz ama bu sayı onu buldu. Kabul edilecek bir iş değil hep bir meydan okuma derdi. Ağa pas hatası olur da takımın en fazla top kaybedini de olmaz, olamaz. O pas hataları Taylan tek bir pozisyon daha geride oynadığı için kaç gol yedik. Kerem in tek şansı onlarca kontra atak gol olmadı, yoksa Taylan dan beter etmişti taraftar haklı olarak
Meydan okuma derdi ne niye bu dert, onu da düşünmek lazım. Elimizde her sene 20 gole katkı veren bir oyuncu var ve Türk, kontenjan olduğu sürece de bir şekilde oynatmak zorundayız, ister ıslıklarsın oyuncuyu bitirirsin, ister anlarsın desteklersin. Taraftarın bu tepki mesajlarının kimseye iyi gelmediği açık ve ayda bir aynı muhabbetler tekrarlanıyor. Taraftar bir karar versin de şu oyuncuyu ne yaparsa yapsın bir desteklesin bir de öyle deneyelim dediğim bu.
Şu an yapılan şey, bir önceki mesajta anlattığım inanılmaz ortam ve başarı değişikliğini yaşamış bir oyuncuyu yalnız bırakıp, her kötü maçında geçmişi hatırlatmak.
Böyle olmaz.. Daha da mesaj atmayacağım Kerem’in top kaybı konusunda, tekrara düşüp duruyoruz..

Manchester'a attığı gol çok çok ekstraydı ve Avrupa serüvenimizi kurtardı ama o maçta bile saç baş yolduracak bir top kaybı yaptı. Kendisinin futbol anlayışından tiksiniyorum. Yabancı sınırı bitmeli bu dert sona ermeli. Zaten Pendik maçında Zaha'nın değerinin de farkına varılmıştır diye umuyorum

Kendisi bizde ideal senaryoda rotasyon parçası olacak kalitede ama gerçekte düzenli oynamayı hak ediyor. O yüzden gitmesi hem kendisi hem bizim için iyi olur fakat sınır buna engel oluyor

Manchester'a attığı gol çok çok ekstraydı ve Avrupa serüvenimizi kurtardı ama o maçta bile saç baş yolduracak bir top kaybı yaptı. Kendisinin futbol anlayışından tiksiniyorum. Yabancı sınırı bitmeli bu dert sona ermeli. Zaten Pendik maçında Zaha'nın değerinin de farkına varılmıştır diye umuyorum

Izleme o zaman

Mesela.. Guzel bir cozum aslinda, ki boylelikle de tiksinmezsin.
Arkadaş defans arkasına havadan atılan yumuşak toplardan, yerlerde gezen pas kalitesinden, olmayacak yerlerde sonucunda büyük ödüller getirmeyecek riskler alınmasından zevk mi alalım skor yapıyor diye

Sürdürülebilir başarı mümkün değil bu anlayışla

Üzülüyorum bu çocuğa artık. Mental bi çöküntü içerisinde resmen. Bu durum fizik olarak da baya etkilemiş gözüküyor. Bu çocuğun top kaybı meselesi hep vardı ama bu kadar göze batmıyordu. Şimdi bu kadar dillendirilmesi kendisinin sahadaki duruşuyla da bağlantılı gibi. Valla değişik bi dönemden geçiyor, bir an önce toparlanmazsa 3 senedir elleriyle kazıya kazıya geldiği seviyeyi çöpe atacak. Biz avrupanın başaltı takımlarına giser mi diye düşünürken, ligte kalma savaşı veren ekiplerde görürsek şaşırmayalım.

Fenerin 25milyon avro bayıldığı cengiz copu ve kahveci paketinin yaptığı yapacağı tüm asist ve golleri 2 senede yaptı ama ona rağmen sövuluyor ,fenerlilerin ise en çok imrendiği yerli oyuncumuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt