- 6 Eylül 2014
- 93.490
- 64.326
- 4.608
Salih ve box to box yabancı orta saha oyuncu alınsın. Sol bekede Rıdvan gelsin. Birde 10 no istiyorum 4 oyuncu gelsin. Salih gelmiyorsa Berkan geri donsunNasıl bir 11 hayal ediyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salih ve box to box yabancı orta saha oyuncu alınsın. Sol bekede Rıdvan gelsin. Birde 10 no istiyorum 4 oyuncu gelsin. Salih gelmiyorsa Berkan geri donsunNasıl bir 11 hayal ediyorsun
11 diz ltfn.Salih ve box to box yabancı orta saha oyuncu alınsın. Sol bekede Rıdvan gelsin. Birde 10 no istiyorum 4 oyuncu gelsin. Salih gelmiyorsa Berkan geri donsun
----muslera---------11 diz ltfn.
sadece Rıdvan yok diye mi bu tantana?----muslera---------
Boey--sanchez-apo-Ridvan
.--Torreira Berkan(yabancı oyuncu-)
Ziyech(barış)----10 no-------zahaaaa
-----------------İcardi(bakambu)----------
sınır var birader. İdare etsin bu seneyi. Bizim sorunumuz ilerde kimse gormuyorsadece Rıdvan yok diye mi bu tantana?
İskoçya gibi sokuk ligde böyle bir istatistik
Ekli dosyayı görüntüle 228350
lan idare etsin diye 6-7m avro mu verilir. sen ticaret filan yapmasınır var birader. İdare etsin bu seneyi. Bizim sorunumuz ilerde kimse gormuyor
6:7 kim versin dedi. Orda az oynuyor zaten. Kiralikta olur. Yabancı sınırı olmasa yabancı birini isterim zaten. Yada salihi Alcan berkani geri döndürceksin. Yabancı sol bek ve 10 no alacaksinlan idare etsin diye 6-7m avro mu verilir. sen ticaret filan yapma
adamlar zaten 4 mü 5 mi ne verdi aldı. Çocuğun şu anda tr de bir camiası var buna sırtını dönüp kiralık gelmez. Gelirse bons u ile gelir.6:7 kim versin dedi. Orda az oynuyor zaten. Kiralikta olur. Yabancı sınırı olmasa yabancı birini isterim zaten. Yada salihi Alcan berkani geri döndürceksin. Yabancı sol bek ve 10 no alacaksin
Yok Salih Dursunadamlar zaten 4 mü 5 mi ne verdi aldı. Çocuğun şu anda tr de bir camiası var buna sırtını dönüp kiralık gelmez. Gelirse bons u ile gelir.
Hangi Salih i alacaksın? Dortmundların Salih i mi?
napcan salih dursun u ahraz herifYok Salih Dursun
Rıdvan'ı hiç beğenmiyorum ya----muslera---------
Boey--sanchez-apo-Ridvan
.--Torreira Berkan(yabancı oyuncu-)
Ziyech(barış)----10 no-------zahaaaa
-----------------İcardi(bakambu)----------
ya başkan yaz başı 2 transfer bitti de demişti. Hani onun duyumlar pek tutmuyorRıdvan'ı hiç beğenmiyorum ya
Bence orada yerli oynayacaksa Barış'la devam etsek daha iyi
Fakat belli ki yabancı bir sol bek gelecek, başkan bile söyledi
O herifi oynatmayacak halimiz yok
Salihe dortmund 20 bonservis istiyor nasıl alıcaz.6:7 kim versin dedi. Orda az oynuyor zaten. Kiralikta olur. Yabancı sınırı olmasa yabancı birini isterim zaten. Yada salihi Alcan berkani geri döndürceksin. Yabancı sol bek ve 10 no alacaksin
Berkan geri dönsün bosverSalihe dortmund 20 bonservis istiyor nasıl alıcaz.
yeni görev yerin h.o knklazioya gıtmıs yolu acık olsun