Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.681
- 66.770
- 5.003
Kronik mi yoksa.Kamada da bir gariplik var yalnız yav kimseyi istemedi en son onlarla 1 yıl sozlesme imzaladi ama onlarda oynatmiyor pek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kronik mi yoksa.Kamada da bir gariplik var yalnız yav kimseyi istemedi en son onlarla 1 yıl sozlesme imzaladi ama onlarda oynatmiyor pek
Bilmiyorum da bir gariplik oldugu aşikar o herifteKronik mi yoksa.
Torunlarini yalnız birakmasinft geri gelecek gibi hissediyorum
kulup batınca gorecegım ben bunları zahayı icardiyiGitsin de kına yakın.
Yeni Zaha'lar falan getiririz siz memnun olun diye.
Gitse karalar baglamayacagim biri. Bu adamı Gsin vazgecilmezi olarak görüyorsak biz bitmişiz demektirGitsin de kına yakın.
Yeni Zaha'lar falan getiririz siz memnun olun diye.
Ayrıca ben Kerem'i sınır olmasa da göndermem. Hele ki Zaha ve Icardi'nin cldeki halini görünce. Kerem bu ikisinden daha iyi performans göstermesine rağmen bu ikisinin toplamından 2 kat fazla zılgıt yiyor.
Edit: bir de çok daha az ücret alıyor tabii
Vazgeçilmez olarak görmüyorum ki, sadece günah keçisi ilan edilmesini haksız buluyorum.Gitse karalar baglamayacagim biri. Bu adamı Gsin vazgecilmezi olarak görüyorsak biz bitmişiz demektir
kerem gıtmek ıstıyor krava formsuz iken
Gardi keremi takip edip napoli maçına gitmiş
Lazio da istiyormuş hayırlısı
Krava -> fener
Kerem -> napoli
Bilmiyorum da bir gariplik oldugu aşikar o herifte
ft geri gelecek gibi hissediyorum
Zaha'yı müslüman yapmış.
napoli olmasa başka yere illa gidecek. açıklama yapmış avrupa hedefim diye. bizim maholar ıslığa devam ederse kaçınılmaz sonHayatimda daha önce bu kadar kolpayi bu kısa sürede aynı anda okumamıştım
Keremi Avrupa da tekme tokat döverlernapoli olmasa başka yere illa gidecek. açıklama yapmış avrupa hedefim diye. bizim maholar ıslığa devam ederse kaçınılmaz son
solda asist kralı adamı 10 numaraya koyan hocayı naparlar?Keremi Avrupa da tekme tokat döverler
solda asist kralı adamı 10 numaraya koyan hocayı naparlar?
Inter'e teknik direktörsolda asist kralı adamı 10 numaraya koyan hocayı naparlar?
Burda da dövdüler aslanlar gibi döndü bir şey olmazKeremi Avrupa da tekme tokat döverler