#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayrıca ben Kerem'i sınır olmasa da göndermem. Hele ki Zaha ve Icardi'nin cldeki halini görünce. Kerem bu ikisinden daha iyi performans göstermesine rağmen bu ikisinin toplamından 2 kat fazla zılgıt yiyor.

Edit: bir de çok daha az ücret alıyor tabii

Kerem açısından düşündüm ben biraz. Şimdi gitmezse bir daha zor gider. Gitme düşüncesi varsa iyi bir bonservisle gitmesine razıyım. Yoksa kalsın tabi.

Bu cocuk ilk geldiginde solda FT'nin pembe prensi oynuyor diye sag taraftan maclara dahil olmaya basladi. Her seferinde paldir kuldur defansin icinden gecip ceza alanina girmeye calisiyordu. Belki yetenek, azim, hirs var ama kafa yok diyordum. Sonra yeni yerine sola gecti. Gecen senenin en iyi yerli topcusuydu ozellikle ikinci yari. Simdi gene iyi yerinden cikarttik alisik olmadigi bir baska pozisyona koyduk. Buraya kadar ki kisimda kendi sucu yok. Ama sucu oldugu ya da teknik heyetin., takimdaki liderlerin kendisini uyarmadigi ya da saha icinde tokatlanmaya sebep veren seyleri yapmaya devam etmesi. Bunlari da ha bire yazip ciziyoruz.

Isin komik taraflarindan birisi Moskova maciyla her iki ManU macinda attigi goller, gecen sene Kadikoy'de attigi gol hep sagdan yaptigi kosularda onune gelen toplardan gerceklesti. Tek vurusla. Cogu yerden duzgun vuruslar.

Futbol 90 dakika ama tek bir 5 saniyelik aksiyonda sonuca gidebilinecek bir oyun. Her mac olmaz ama en azindan her iki uc macta bir olur.

Eee o zaman neymis? Pozisyona girme sorunu yokmus. Sag veya sol farketmiyormus. Bitirici vurus becerisi veya akli dusukmus.

Evlensin artik. Bekarlik bir futbolcu icin iyi bir sey degil.

Şuan öyle ya da böyle ihtiyacımız var.Giderse sezon sonu gider. Cash 15 m den aşağı satmamak lazım.

Neyse hadi iyisin 1 ay zaha yok geldikten sonra minnoş vücudu dinlenmek ister dersek şubat ortasına kadar sol taraf senin genç.
İster içe dal ister dikine yardır sahne senin.

Gitse karalar baglamayacagim biri. Bu adamı Gsin vazgecilmezi olarak görüyorsak biz bitmişiz demektir
Vazgeçilmez olarak görmüyorum ki, sadece günah keçisi ilan edilmesini haksız buluyorum.

Sanki her şey dört dörtlük, her oyuncu iyi performans veriyor da sadece bir Kerem kötü.

kerem gıtmek ıstıyor krava formsuz iken

Gardi keremi takip edip napoli maçına gitmiş

Lazio da istiyormuş hayırlısı

Krava -> fener
Kerem -> napoli

Bilmiyorum da bir gariplik oldugu aşikar o herifte

ft geri gelecek gibi hissediyorum

Zaha'yı müslüman yapmış.

Hayatimda daha önce bu kadar kolpayi bu kısa sürede aynı anda okumamıştım

solda asist kralı adamı 10 numaraya koyan hocayı naparlar?
IMG_7771.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt