#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi'ye sol ayağıyla verdiği bir pas vardı Icardi vuramadı topa o net pozisyondu. Bir de duran topta Abdülkerim'e net bir orta kesti o da gol olabilirdi. Ziyech'in şut attığı pozisyonun başında da vardı. Sarı kart aldırdı, 2-3 sefer top taşıdı. Bir de Syzmanski'nin şutunu bozması iyiydi defansif aksiyon olarak.

SmartSelect_20231224_220043_Chrome.jpg

17 top kaybı ve %50 pas isabeti ise rezalet tabii ki. Özellikle pas yüzdesi çok kötü.

Icardi'ye sol ayağıa verdiği bir pas vardı Icardi vuramadı topa o net pozisyondu. Bir de duran topta Abdülkerim'e net bir orta kesti o da gol olabilirdi. Ziyech'in şut attığı pozisyonun başında da vardı. Sarı kart aldırdı, 2-3 sefer top taşıdı. Bir de Syzmanski'nin şutunu bozması iyiydi defansif aksiyon olarak.

Ekli dosyayı görüntüle 228937

17 top kaybı ve %50 pas isabeti ise rezalet tabii ki. Özellikle pas yüzdesi çok kötü.
pas yüzdesine bu maç bir şey denilmez bence. stoperler bile %65 falan isabetle yapmış

Bu maçta pas yuzdesiyle bu adamı gömmek art niyetten başka bişey değil. Zaha gibi top almasa yüzde 100 pas isabetiyle maçı bitirirdi. En çok tehlike yaratan topçunu bu kadar da gömmeyin be arkadaş.

Fena değildi bence

Yerine Zaha başlamalıydı ama kötü diyemem

En çok rahat pozisyonlarda saçma sapan telaşlı tercihler yapmasına kızarım; bu maçta öyle rahat denilebilecek pozisyon olmadı zaten!..Defansif ve ofansif yönden gayretli ve girişimciydi. Birkaç kez rakip oyuncuları zorlayan dripling ve pas girişimleri de oldu. FB oyuncuları dahil, maçta kim daha iyisini yaptı ki önce Kerem eleştirilsin? Biraz ezberden gidiliyor yine...

Bu sezon farklı galibiyet aldığımız tek maçta Kerem'in oynamaması garip bir tesadüf.

Amerikan başkanı dahil herkesi göreve çağırıyorum. Lütfen biri kereme artık top kontrol etmeyi öğretsin.

oyle bir oyuncu ki oynatmasan dert oynatsan gününe gore ayri dert ama seviyorum ben umarim bizde kalir uzunca seneler

Süper Kupa maçında FB'ye karşı yine en büyük kozlarımızdan birisi Kerem'dir şüphesiz.

Bizim için şikecilere koy aslanım benim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt