#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yılllar sonra bu maç konuşulduğunda kerem için "gol olup yağdı" diye anılacak.

Pozisyonlara giriyor ama sac bas yolduruyor yine 😂
Orta sahada bi pozisyonda topu kaybetti top hala 2 metre yaninda ama beyimiz hakeme el kol yapip rakibe basmiyor

İlk defa bu kadar gergin görüyorum. Kaçırdığı gollerin oluşturduğu baskı olsa gerek. Sadece bu maçlık değil, genel sezonun gidişatındaki toplamlardan olsa gerek. Mental olarak baya yorgun.

Böyle devam edersen bu sene yine oynarsın ama seneye forman büyük tehlikede bunu bil.

okan efendi her maç ısrarla oynatarak kereme iyilikten çok zarar veriyor ve bunu hala anlamıyor.
10 haftadır görüyoruz pazar günü de artık en sonunda yazdık al sonunda 4 gün sonra patladı. herkes görüyor takımın başındaki görmüyor.
keremi de inadına oynatıp keremi bitirdi.
yardımcıları ne yapıyor bu adamın ne işe yarıyor bir kişi bile uyarmıyor mu?

Beni bugün göt et, sana yalvarıyorummmm
Çok üzgünüm. Seni futbolcu diye oynatan bu teknik ekibe ve yönetime de yazıklar olsun. Sürekli gol kaçıran, top kaybeden adamı sen ilk 11'de oynat, ondan sonra "kapalı rakipleri açamıyoruz" de.

İcardi gol atıyorken göze batmıyordu. İcardi kaybolunca, iyice çekilmez hâle geldi. Yazık.

Kırmızıdan sonra laf etti diye ceza vermeğe kalkmazlar umarım beklenir o şerefsizlerden

kaçırdığı pozisyonları geçtim artık maç içinde faydalı hareketi yok, ayrıca kanatta hiç yerinde durmuyor ortalıkta geziyor maç boyunca bi kanadı boş oynuyoruz bunun yüzünden

Bu maçta sağ kanat mı oynadı güya?..Tamam gezgin oynamaya alışkın da bu kadar olmaz. Çizgiye neredeyse hiç yaklaşmayınca oyun merkeze yığılıp kör düğüşüne dönüyor. Sağ kanatta oynamalı ama Rashica gibi çizgiyi kullanarak. Bunları hoca söylemiyor mu, yoksa bu şekilde oynamasını mı istiyor, bilemiyorum?..

Bu kanat oyuncuları ve bu dizilişle işler giderek zorlaşıyor. Hocanın yeni şeyler denemesinin zamanı geldi de geçti/geçiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt