#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1705863037919.webp

Skor bulunca hele 2 tane olması bütün eleştirileri rafa kaldırıyor.gol atan maçı kazanan haklıdır.yoksa oyun olarak berbattı

Maç genelinde yine pek iyi değildi ama skor yapmasına çok sevindim; üzerindeki gerginliği atmasını sağlayacaktır diye umuyorum. Ayırım yapmak istemesem de takımda en sevdiğim ve başarılı olmasını istediğim futbolcumuzdur kendisi...

Kerem' in ideal bir 'saf' kanat oyuncusu olmadığını bu maçta bir kez daha gördük. Allah kendisini kanat-forvet oynasın diye yaratmış adeta. ''Çok fark eder mi?'' diyenler olacaktır; evet çok fark ediyor. Kerem' in doğal oyun anlayışı serbestiyet gerektiriyor ve çizgiye yakın kalmaya zorlandığında verimi düşüyor ki bugün de o kanadı yeterince kapatamadı zaten...Keza forvet arkasında oynadığı zaman da merkezde olması gereken yerlerde olamıyor çoğunlukla...

Kadrodaki kanat oyuncuları Kerem-Zaha-Ziyech iken ön tarafı üçlemekten daha iyi bir alternatif göremiyorum. 3-4-3 / 4-3-3 filan sonraki konu...

zaha forvettir, kerem a. sol kanattır bu kanun değiştirilemez değiştirilmesi teklif bile edilemez.

zaha forvettir, kerem a. sol kanattır bu kanun değiştirilemez değiştirilmesi teklif bile edilemez.
Denkleme İcardi' yi katınca -ki katmamak mümkün değil- bu tez çoğu maç için geçerliliğini yitiriyor...

Doğrusu; Zaha ve Kerem, kanatlara devrik oynayan forvet oyuncularıdır; hangisinin solda, hangisinin sağda oynayacağı da zannedildiği kadar önemli değildir ki maç içinde çapraz koşularla sık sık yer değiştirmeleri kaçınılmazdır zaten. Benim tercihim;

------------İcardi------------
Zaha-----------------Kerem

Oyun olarak da görmeyi istemek tabii ki haktır. Ama öyle bir adam ki işte rüzgarı alınca uçuyor. Devamı gelmesi ümidiyle. Belki de bu maçın önemi skordan da öte, Zaha ve Kerem'i kazanmak olacaktır.

Her hafta yerden yere vurulan Kerem sezon ortasında 10 gol 7 asiste ulaştı.

İşte ayak içi o mesafeden o falso ile vurulur. Güzel gol attı.

Herif neleri kaçırdı, gitti nasıl gol attı.

Savunma katkısı fena değil gibiydi ama o yakından girdiği pozisyonları kaçırmaya devam etmemeli. Baskı yokken 25 metreden gol atmak daha kolaydır baskıda 3 metreden atmaktan

Kerem'in net olarak özgüvene ihtiyacı vardı uzaktan gol atması kadar penaltı noktasından da tribüne değil bu sefer kale sınırları içine zımba gibi şut çıkardı sonraki maçlara net olarak etki edecektir.

1705876471999.webp

7 gol 6 asist oldu. artik düzenli olarak skor katkisi verecegini umuyoruz. daglara taslara göndermeyi birakmasi iyiye isaret.

Attigi goller onemsizdi. Insallah onemli maclarda atacak 🙏🙏🙏

Bu çocuğu eleştirenleri gerçekten anlayamıyorum. Eğer o bahsettiğiniz kanattaki size göre görevleri yapsa beklediğiniz gibi, 200 milyonluk oyuncu olur alanının en iyisi olarak anılır.
Muhteşem bir oyuncumuz var, her takıma karşı ciddi bir tehdit ve gerekeni yapıyor.

Sesinizi kesin ve şovu izleyin.!

ilk yarıda takımda kim kötüydü deseniz kerem ve torreira derdim

ama ikinci yarı daha iyiydi

en büyük özelliği bu adamın inanılmaz öngörülemez olması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt