#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sene sonu kendisiyle vedalaşırız gibi duruyor.

12 gol 8 asist totalde. 20-15 bandında bitirir bu seneyi sakatlık vs olmazsa

SmartSelect_20240126_133255_Chrome.webp

Olum bunu terim ilk senesinde oynatmadiginda terimi eleştiriyordum bana kiziyorlardi burda. İyiyse overim. Bukadar basit top kayiplari beni sinir ediyor. Tercihlerinde iyi değil. Biraz daha sakin olsa doğruyu bulacak
Çocuğu rahat bırakmıyor ki kimse, her kötülüğün sorumlusu buymuş gibi aylardır kafasını şey yaptılar.

Vallah iyi dayanıyor bile, takımda mental olarak en güçlü topçulardan biri.

3 sezon üst üstte gol ve asist cift hanelere ulasmis olacak büyük ihtimal

Cok degerli bir oyuncu oldugu burdan belli ama ne yapsa kendini bu taraftara begendiremiyor

3 sezon üst üstte gol ve asist cift hanelere ulasmis olacak büyük ihtimal

Cok degerli bir oyuncu oldugu burdan belli ama ne yapsa kendini bu taraftara begendiremiyor

Taraftar genellemesi pek doğru mu bilemiyorum. Çünkü bu sorun ülkenin geneline hitap eden bir konu. Özellikle çoğu son genç nesil inanılmaz tahammülsüz ve sabırsız, her konuda. Düşünme mekanizması kullanmak yerine daima anlık tepkilerle yaşıyorlar. Bunu günümüzde her yerde yaşama ihtimaliniz yüksek. Tabii futbolun evrildiği biraz fazla ekonomiye dayalı yapı ve eski nostaljik havaların uzaklaşması da etken olabilir.

Bizim gibi finansal yapısı ve altyapı/eğitimi sorunlu iklimlerde hep futbolcu sirkülasyonu istenmesi, Kerem gibi futbolcuya tepkinin sınırlarının aşılması inanılır şey değil. Büyük cesaret.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem takımda en sevdiğim futbolcumuz. İnsani ve sportif karakterine, özverisine, adanmışlığına, yeteneklerine laf eden çarpılır. Ancak önce kendisinin ve hocanın her şeyi de dört dörtlük yapamayacağını kabullenip ona göre davranmaları gerekiyor. Başından beri diyorum, mevkisine oyuncu transfer ederek Kerem' i forvet arkası oynatma planı ağır saçmalık oldu...

Bizim için o kadar önemli bir oyuncu ki, takım kurgusunu Kerem' in (Ve Zaha' nın) en verimli olabileceği şekle dönüştürmeyi elzem görüyorum. İkisi de saf kanat yahut forvet arkası olarak kapasitelerini verimli şekilde yansıtamazlar. 4-3-3 / 3-4-3 gibi bir dizilişte kanat-forvet rolünü verip, çizgiyi kullanma ve defansif yüklerini azaltarak kısmi özgürlük tanınmalı...

Direkt gol kaçırmasından dolayı kendisini pek eleştirmedim. Genelde olduğu gibi, gol pozisyonlarında da tezcanlılıktan sıyrılamadığı için doğru vuruşları yapamadığında eleştirmişimdir en fazla; bugün kaçırır, yarın yine atar. O tür tabela üzerinden yapılan eleştiriler yanlış, bunlara verdiği cevap da kesinlikle doğru; Kerem iyi bir bitirici...

Esas defosu, oyun içinde aşırı telaşlı hallere bürünüp olmadık pozisyonlarda imkansız aksiyonları denemesi. İmkan olsa da bir video derlesek; yanında hareketlenmiş adamla top alışverişi yapmak yerine diagonal 50 metreden 5 kişinin arasındaki adama orta denemeleri, topu rahatça kontrol edip pas verebileceği sırtı dönük pozisyonda topukla aşırıp üç kişinin içinden geçmeye çalışmalar gibi sayısız enstantaneler bulunur. Ve işin kötüsü, iyi bir şey yaptığını düşünüyor olacak ki aynı maçta 3-5 dakika sonra aynı imkansızı tekrar deneyebiliyor...Ribery-Messi dahil, hiçbir futbolcu topla her buluşmasında böyle şapkadan tavşan çıkarmaya çalışmaz; çoğu zaman en basit eylem en doğrusudur. Avrupa' nın büyük kulüplerinin peşine düşmemesinin de birçok GS taraftarının bir noktadan sonra illallah etmesinin de sebebi bu defoları. Skor yapınca mazur görülüyor, yapamayınca da homurdanmalar başlıyor haliyle; taraftarın büyük kısmı öncelikli olarak tabelayla ilgilenir zira...

bi gün Boey gibi sağlam transfer yapar mı acaba +25m falan

Yav sol kanat değil mi bu adam 45 dk boyu kanada uğradığı yok

Skor yapmadigi her mac cildirtmaya devam

Ben bunu Burak Yılmaz'a benzetiyorum skor yapamadığında bi ise yaramıyor sürekli ekstra bişey yapmaya çalışıyor yahu dümdüz oyna işte sandığın kadar yetenekli değilsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt