#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu kadar cabalayan hirsini kaybetmeden mucadele eden elinden geleni yapan bazen olmuyor evet ama denemekten hic vazgecmeyen bi oyuncunun bu sekilde linc edilmesine karsiyim. Keremin ceyregi kadar takimi sahiplenmeyen oyunculara kimse tepki gostermiyor bu kadar.

Uzuluyorum gercekten bende kiziyorum elestiriyorum tabiki ama Keremi sahiplenmemiz lazim elestirinin dozunu cok kaciriyor bazi taraftarlar. Rakip takimin taraftari bile sasiriyor bu kadar linc edilmesini. Bu adam her zaman skor uretebilecek sapkadan tavsan cikarabilecek rakibi tehdit edebilecek bi oyuncu.

İsliklanacak oyuncu kesinlikle Kerem degil ona gelesiye kadar 10 tane oyuncu sayarim rahat sekilde. Takimi sahiplenen nadir oyunculardan lutfen biraz bagrimiza basalim Keremi belkide suan en cok iytiyaci olan sey bu. Elestiri guzeldir ama dozunda yapici oldugunda.

Hirsina diyecek yok. Tum hatalarina ve top kayiplarina ragmen aldigi maasin karsiligini fazlasiyla da veriyor. Fakat taraftarla iletisimi neden guclu degil bir durup dusunmeli. Takimin herseyiyim havasi var yaptigi hareket, mimik ve triplerde. Mac basi 50 top kaybiyla oynayan bir futbolcunun cok daha alcak gonullu olmasi lazim. Kerem bulunmaz hint kumasi degil. Oyleymis gibi trip atmaktan vazgecerse taraftarda onu isliklamaz.

Psikolojik olarak bu kadar kötü durumdayken hâlâ neden oynatılıyor? Islıklanıyor daha kötü oluyor sonra.
Koskoca kulüp iyi bir psikolog ayarlayabilir heralde. Bir süre yedek kalsın kafayı toplasın öyle gelsin. Çok anlamsız işler yapılıyor. İcardi'nin sakat sakat oynatılmasından bir farkı yok bunun da

Psikolojik olarak bu kadar kötü durumdayken hâlâ neden oynatılıyor? Islıklanıyor daha kötü oluyor sonra.
Koskoca kulüp iyi bir psikolog ayarlayabilir heralde. Bir süre yedek kalsın kafayı toplasın öyle gelsin. Çok anlamsız işler yapılıyor. İcardi'nin sakat sakat oynatılmasından bir farkı yok bunun da
Rotasyonumuz kısıtlı. Ayrıca Barış kendi mevkisinde oynamadığında Kerem'i ilk 11'de kesebilecek kimse yok.

Hocasının gözünde takımımızın Icardi mertebesindeki yegane oyuncusu

Kupa maçında sahaya atılmayacak kadar mühim bir değer ancak ne olur ne olmaz kulübede de tutmak gerekti çünkü Icardi gibi kurtarıcımız olabilecek bir adam O.B.nin zihninde

Bari gol falan atsa da attıktan sonraki tribünlerin üstüne dayı dayı yürüme triplerini çekmeye razıyız

Yazılacak cok sey var da üzerindeki şanlı formaya sevgimiz yaşama sebebimiz.

Kerem’e kızmak yersiz. Oyuncu formsuz olabilir. Kötü bir dönemden geçiyor olabilir. Israrla oynatana sormak lazım

Son düzenleme:
Abi oynamak zorunda mı ya böyle bir saçmalık olur mu Messi olsan bu kadar kötü 3 maça yedeğe çekilirsin.. Artık top kaptirinca hikayeden yerlerde yatiyor

Kafaya epey takmış bu sevilmeme işini. Burhancanın çocuğa bile sende mi sevmeyenlerdensin dedi. Vazgeçmemek lazım tabi ama üst üste kötü performans iyice bitirecek Keremi. Bir sure dinlendirilse iyi olacak gibi

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt