#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ha şöyle be sevgili Kerem!..

Yine kötü şutlar attı, topla ilk teması iyi yapamayarak filan epeyce top kaybı da yaptı. Ancak sevenlerine bile illallah ettiren bunlar değildi ki zaten; topla hemen her buluşmasında yanlış tercihlerle, adeta sihirbazlık yapmayı deneyerek takıma zarar vermesiydi. Defansif ve ofansif gayretiyle takım oyununu yükselten oyuncularımızdan birisiydi bu maçta...

Kafası rahatlasın, özgüvenini tekrar tam anlamıyla kazansın, yine başrol oyuncularımızdan olacağı, girdiği pozisyonlarda sıklıkla skor yapacağı hususunda en ufak kuşkum yok...

Kendisi bir futbolcudan öte iyi bir liderdir.

Kıymetini böyle küstürürsek sezon sonu ayrıldığında yaşayacağız. Daha önce Fener maçı öncesi Fred atıldığında Torreira’nın ertesi gün itirazını engelleyip olay yerinden uzaklaştırdığında da söylemiştim. O gün Kerem olmasaydı belki de Torreira kırmızı görecekti, Fener’de bu olmadığı için Fred’i o maçta kaybetmişti, kaptanı Irfancan arkasını dönmüş eli belinde dolanıyordu o arada.

Ankaragücü maçında da yine kaptanlığını gösterdi, Icardi’yi dürte dürte taraftarın önüne gönderdi. Böyle kaptanlara, saha içi birleştirici güçlere ihtiyacımız var.

Aferin çocuk sana

Acil şut acil. İleriye bir tane top taşıyamayan kanat oyuncusu mu olur dalga mı geçiyorsunuz ya gelip de bilmem kaç gol asist falan yazmayın adam topla iki adım mesafe kat edemiyor içeriye bir tane çevirdiği top yok rakibin sağ bekiymiş gibi top oynuyor

Bazi yerlerde soguk kanli olamiyoruz akil duruyor avrupa maclarda tilki gibi kafayi calistiracan. Örnegin macta kalmis 15 dK. O kirmiziyi yemeyecen maci sogutucan. Ama yok olmuyor iste.

Bugün momentum bizdeyken atakları öyle güzel harcadı ki anlat anlat bitmez. Öyle böyle değil. Topu tutup 2 tane al ver yapsa kaleye gidecek gücü var. Rakip açık alanda kendisine hayatta yetişemez ama ayakkabısına sabun sürülmüş gibi her topu kaybetti. Momentumu çöpe atmış olduk sayesinde.

Bugün başlangıç planı Zaha olsa, devamında Kerem girse her şey lehimize işleyebilirmiş.

kızıyoruz ama elimizde ki en ıyı kanat kerem.Desteklemek gerekli şampıyon olmak istiyorsak..

Ya kendini toparlaması, ya da bir müddet yedek kalması lazım. Performans düşüklüğü takıma zarar vermeye başladı. Kendisini seven biri olarak, böyle giderse Rams Park'ta ciddi şekilde ıslıklanmasından endişe ediyorum. Böyle bir şey kendisini daha da yıpratır.

Biraz dinlenmeli.

Ya kendini toparlaması, ya da bir müddet yedek kalması lazım. Performans düşüklüğü takıma zarar vermeye başladı. Kendisini seven biri olarak, böyle giderse Rams Park'ta ciddi şekilde ıslıklanmasından endişe ediyorum. Böyle bir şey kendisini daha da yıpratır.

Biraz dinlenmeli.
Iyi olabilirde ama bugün hangisi iyi oynadiki kabak kereme patliyor?
Ozaman icardi torreira icin ne demeli? Performans gösteren bi baris vardi.

BAY'a mı Icardi'ye mi tam gözümün önünde degim şu an al da at diye bir top bırakmıştı ilk yarıda.

Her maç en az 1 net asisti yeniyor. 1 net golü de atamıyor. Golü atamadığı için eleştiriliyor. Asistlerini hiç edenlere laf yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt