Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Kazımla angelinodan sonra köhnü görünce maçtan sonra şükür namazı kılmıştır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem tekrardan form tutmaya başladı diyebilir miyiz
Yanlis yere yazmisim. Mac konusunu olmaliydi.Bazi yerlerde soguk kanli olamiyoruz akil duruyor avrupa maclarda tilki gibi kafayi calistiracan. Örnegin macta kalmis 15 dK. O kirmiziyi yemeyecen maci sogutucan. Ama yok olmuyor iste.
@Recep TimurAcil şut acil. İleriye bir tane top taşıyamayan kanat oyuncusu mu olur dalga mı geçiyorsunuz ya gelip de bilmem kaç gol asist falan yazmayın adam topla iki adım mesafe kat edemiyor içeriye bir tane çevirdiği top yok rakibin sağ bekiymiş gibi top oynuyor
Iyi olabilirde ama bugün hangisi iyi oynadiki kabak kereme patliyor?Ya kendini toparlaması, ya da bir müddet yedek kalması lazım. Performans düşüklüğü takıma zarar vermeye başladı. Kendisini seven biri olarak, böyle giderse Rams Park'ta ciddi şekilde ıslıklanmasından endişe ediyorum. Böyle bir şey kendisini daha da yıpratır.
Biraz dinlenmeli.
Icardi.BAY'a mı Icardi'ye mi tam gözümün önünde degim şu an al da at diye bir top bırakmıştı ilk yarıda.