#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yine herşeyi kendı yapmaya calısıyor

sen sadece işini yap

Paf takımda vs yok mu arkadaş muadili?

Press desen yok pas hatası desen her maç aynı.

Almanyadan altınordudan vs doldurun abi takima yerlileri elbet birisi tutar...

sayesinde sampiyon olunca sene sonu burda yazmıcaksın suan bu baslıkta yazanlar gibi

iyi oynadıgı hic bi macta sizleri göremiyoruz
10000 kere topla kullanıp çoğunu kaptirip kalemize kontra atak yediren adam 10 gol 10 asistle oynayınca bizi şampiyon mu yapmış oluyor. Mal ortada.begenmiyorum beğenmeyecem. Arada parlar durur. Burakta baya gol atıyordu begenmiyordum

10000 kere topla kullanıp çoğunu kaptirip kalemize kontra atak yediren adam 10 gol 10 asistle oynayınca bizi şampiyon mu yapmış oluyor. Mal ortada.begenmiyorum beğenmeyecem. Arada parlar durur. Burakta baya gol atıyordu begenmiyordum
bu adam 10 numara oynuyamıyor topuda yine orda kaptırdı okan adama sövdürmek icin orada oynatıyor sizde rahatlıyorsunuz işte

Ya maç kazandırıyor, ya maç kaybettiriyor. Nasıl bir işin içine girdik arkadaş ya. Sola geçsin, Zaha çıksın.

bu adam deplasmanlarda daha iyi oynuyor bu arada ic sahada baskı hissediyor heralde

sayesinde sampiyon olunca sene sonu burda yazmıcaksın suan bu baslıkta yazanlar gibi

iyi oynadıgı hic bi macta sizleri göremiyoruz
1 maç iyiyse 3 maç vasat bile değil. Şu verilerle her maça çıkması ne kadar doru ne kadar sağlıklı?

bu adam 10 numara oynuyamıyor topuda yine orda kaptırdı okan adama sövdürmek icin orada oynatıyor sizde rahatlıyorsunuz işte
Solda oynarkende oralara gidiyor zaten. Sanki orda top kaptirmiyor . Ben onu gectim. Basit pasları atmıyor herif ona daha çok gıcık oluyorum

1 maç iyiyse 3 maç vasat bile değil. Şu verilerle her maça çıkması ne kadar doru ne kadar sağlıklı?
ya sen bu adam iyi oynarken 1 kere yazdıgını görmedik boş haterlık yapıyorsun

kabul etsende etmesende keremle şampiyon olacagız

okan oynatmasın bakalım zaha ve tete nereye kadar götürebilecek takımı izleyelim

Bu adamın kafasında farklı bir dünya var , bitiriciliğim iyi diyordu... Şimdi de serbest vuruşları 2 defa kötü kullandi 3. Kez utanmadan gitti berbat kullandı, yani bu adam kafasında bir hayat yaşıyor ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt