- 20 Eylül 2009
- 19.048
- 17.599
- 2.773
Seni hiç sevemiyorum sutoglan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupadan hangi takim alacak hull city miSeneye umarım Avrupa'ya gider. Lütfen rica ediyorum. Sen koyunun olmadigi yerde Abdurrahman celebisin.
Farketmez benim için. Seneye 11 de Yabancı sinirinin olmadığı yerde bu 11 oynarsa kafayı yerimAvrupadan hangi takim alacak hull city mi
görüyoz oynuyan yabancılarıFarketmez benim için. 11 de Yabancı sinirinin olmadığı yerde bu 11 oynarsa kafayı yerim
Onlarda gitsin bu hepten gitsin. Zeki bir topcuda değil. Basit oynamayı bilmiyor. Hep zor pası seciyorgörüyoz oynuyan yabancıları![]()
sayesinde sampiyon olunca sene sonu burda yazmıcaksın suan bu baslıkta yazanlar gibiOnlarda gitsin bu hepten gitsin. Zeki bir topcuda değil. Basit oynamayı bilmiyor. Hep zor pası seciyor
10000 kere topla kullanıp çoğunu kaptirip kalemize kontra atak yediren adam 10 gol 10 asistle oynayınca bizi şampiyon mu yapmış oluyor. Mal ortada.begenmiyorum beğenmeyecem. Arada parlar durur. Burakta baya gol atıyordu begenmiyordumsayesinde sampiyon olunca sene sonu burda yazmıcaksın suan bu baslıkta yazanlar gibi
iyi oynadıgı hic bi macta sizleri göremiyoruz
bu adam 10 numara oynuyamıyor topuda yine orda kaptırdı okan adama sövdürmek icin orada oynatıyor sizde rahatlıyorsunuz işte10000 kere topla kullanıp çoğunu kaptirip kalemize kontra atak yediren adam 10 gol 10 asistle oynayınca bizi şampiyon mu yapmış oluyor. Mal ortada.begenmiyorum beğenmeyecem. Arada parlar durur. Burakta baya gol atıyordu begenmiyordum
1 maç iyiyse 3 maç vasat bile değil. Şu verilerle her maça çıkması ne kadar doru ne kadar sağlıklı?sayesinde sampiyon olunca sene sonu burda yazmıcaksın suan bu baslıkta yazanlar gibi
iyi oynadıgı hic bi macta sizleri göremiyoruz
Solda oynarkende oralara gidiyor zaten. Sanki orda top kaptirmiyor . Ben onu gectim. Basit pasları atmıyor herif ona daha çok gıcık oluyorumbu adam 10 numara oynuyamıyor topuda yine orda kaptırdı okan adama sövdürmek icin orada oynatıyor sizde rahatlıyorsunuz işte
ya sen bu adam iyi oynarken 1 kere yazdıgını görmedik boş haterlık yapıyorsun1 maç iyiyse 3 maç vasat bile değil. Şu verilerle her maça çıkması ne kadar doru ne kadar sağlıklı?