#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gol sevincin de yoktu sanki. Abdülkerimi'de sanki göremedim Icardi falan sevinirken.
Yav 60 metre depar atıp, içine sıçılan bir organizasyonun parçası olmaktan memnun değil gibi anladım ben. Kerem yedek kulübesine yakın bırakın defolsun gitsinler tavrı var.
Fener çekildikten sonra hakemin yanına gelip yapmıyor muyuz diyor konudan haberi varmış gibi bir algı var.
Herifin haberi yok olaydan taca atacaktı deniliyor :asd:
Kerem eğer zeka problemi olan bir insan değilse abi taca at biz çekileceğiz denildikten sonra fenerliler giderken bakıp, yöneticileri hakemin yanına gelip çekiliyoruz dediğinde şaşırarak hakeme yapmıyor muyuz diye soru sormaz sanırım.

06:57 konunun başladığı nokta

Mesela mertensde karardan sonra sevinmedi gol sevincinde de yoktu yanlış görmediysem,apo da gol sevincinde yoktu ama bunlar en azından sahada hareket ettiler koştular falan

Kerem hem gole sevinmiyo,hem sevince katılmıyo hem maç oynanırken tribe girmiş gibi olduğu yerde duruyo,golden sonrada galiba serzenişte bulunuyo apoya içeriği bilemiyoruz

Bugün kaptanlık kolundan alınıp kadro dışı bırakılmalı

Fbli abisi üzülmesin diye bize yanlış yapamazsın sene başından beri rezilleri oynuyo zor sabrediyoruz zaten hiç çekemiyicem bu çocuğun tribini

Kerem belki altyapıda kendine yapılanlardan kaynaklı bi tavır içine girmiş de olabilir empati yapmıştır bilemeyiz. Uğraşmayın demiştir vs vs. Hakem maçı tatil ettikten sonra sevindi mi?
Evet.

Osuruktan nem kapmayı bırakalım

Derdinizi şey edeyim diyebileceğimiz bir konu tartışılıyor.

Bi dipnot daha

Fbye atılan golden sonra dünyası kararan keremin kıytırık idman maçında bizim kaleye gol attıktan sonra ne hikmetse harry potter sevinci yapası tuttu

Su videoyu gormemistim , seni kinamak zorundayim Keremcigim.

bu fbliler cidden salak yav. Sinekten yağ çıkartıp haklılık arıyorlar rezilliklerine.

Su videoyu gormemistim , seni kinamak zorundayim Keremcigim.

Altyapı travması olan biri için çoluk çocuğa gol atmayı gereksiz bulması gayet normal bir durum, eleştirecek bir durum görmüyorum. Çok önemli bir konu değil bence. Bunu Icardi yapsaydı kimse eleştirmezdi, Kerem diye eleştiriliyor.

Söyle yerinde durmasını niye elestirmeyeyim. İcardide olsa eleştiririm. Bunların hiçbir oyuncusuna acımam ben.

Şu golü atmadan maç bitse neler yapacaklardı kimbilir

Amatör kamera görüntüsü var ya işte apoya serzenişte bulunur gibi bişeyler söylüyo taca niye atmadın der gibi
Daha az Fenerli hesap takip edin algılara gelmeyin. Maçın başına bakarsanız zaten takım top çevirecekti Fb'li oyuncular duracak diye ama Fb'liler pres yapınca bizimkilerde yapıştırdı bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt