#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 yil daha sozlesmesi var, tipis tipis isini yapacak kimse Galatasaray'dan buyuk degil. Galatasaray sayesinde ulke futbolunda milli takima kadar yukselmis bir oyuncu da cikip profesyonelce isini yapmaya ve herseyini vermeye devam edecek. O trip atacak diye biz ucuza hediye edecek degiliz.
adam nasıl isini yapacak ya

simdide bu söylenti cıktı

ilk macta ıslıklarlar

oyuncu o kadar boklandı ki 3 e 5 e bakmadan gondermek lazım

kalırsa biz zarar görürüz

Kerem'in gitmesi gerek ama Haluk'un haberine de inanmıyorum. Doğru olsa da Kerem hak etmeden cumartesi aldı o formayı. Kamp performansı, genel durum falan bakılacaksa Zaha veya BAY olmalıydı sahada. O da bunun farkındadır, yani hoca kendini riske atıp oynattı neyine artistlik yapacak?

adam nasıl isini yapacak ya

simdide bu söylenti cıktı

ilk macta ıslıklarlar

oyuncu o kadar boklandı ki 3 e 5 e bakmadan gondermek lazım

kalırsa biz zarar görürüz
Biz bakkal mi yurutuyoruz? 3-5 diyor , piyasasi neyse onu getirecek. En kotu 12 olur ama tek haneli rakama gidecegini dusunuyorsa 2 sene daha yedekte bekletirim o kadar da degil. Burada bizim dedigimiz olacak, Kerem'in dedigi degil.

bedava geldi adam öyle bi zorunluluk yok bana göre
Bedava gelince ne oluyor yav, iyi senin Kayserili mantigina gore Mbappe de belese Real'e geldi. Yarin o da mutsuz oldugunda Real niye 150-200 milyon euro istesin demi? Sonucta 4 yillik daha kontrati varsa bile 3-5'e gonder. Ya sakamisiniz ya?

Bedava gelince ne oluyor yav, iyi senin Kayserili mantigina gore Mbappe de belese Real'e geldi. Yarin o da mutsuz oldugunda Real niye 150-200 milyon euro istesin demi? Sonucta 4 yillik daha kontrati varsa bile 3-5'e gonder. Ya sakamisiniz ya?
tamam 2 sene oynat küfret bedava gonder :d

bunlar anca opsiyonla kiralık gönderir. ha ben mutlu olurum, zaten iğne ipliğe bağlı takımda huzursuzluk çıkarana kadar gitsin başka yerde top oynasın. zannettiği kadar topçuysa orda kalır, değilse belki burnu sürtünür de giyeni bilmem napsınlar dediği o formanın hakkını verir.

Dursun Özbek ve yönetimi dururken Kerem'i yiyecek değilim. 1 haftadır kulüpte dönmeyen dolap kalmadı. Gitmek istiyordu satsaydınız madem 2 aydır ne iş yaptınız orda.

Şimdi 5 milyona göndereceksiniz, arkasından da küfür ettireceksiniz.

Her maçta hucumda 1000 top kullanırsa takımdaki en çok asistci olması gayet normal
ilk şamptan sonra kendi için oynuyodu ztn gitmek istemesine şaşmamak lazım
takım oyuncusu olmaktan çıkıp takımın içinde freestyle takılan bi oyuncu hüvyetindeydi
gidiyosa plaket veririz napalım

Kardeşim kimseyi satmasın bu yönetim. Kasım ayından itibaren sezonu kapatıp bir sonraki sezonu konuşmaya başlarız haberiniz olsun.

veren yoksa napacaz
IMG_3417.webp

5m€ bile olsa satilmali. Biri 10-15m€ getirmesi beklenemez. Kimseye fayda saglamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt