#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih terim’in olduğu takımda şu hareketleri yapamayacak oyuncu. fatih terim’i övmek için söylemiyorum, kendisinin karakteri için söylüyorum.

Ederi neyse getirsin, sonra ne hali varsa görsün. Rezil oynadığı maçın devre arasında bunları diyen adamın bizde işi yok.

Gaza gelmeyiiiin. Kimsenin algı operasyonlarıyla değirmenine su taşımayııın.

10 milyona alacak enayi her türlü çıkar bence.

Tete'yi Cicaldau'yu falan veririm de iyi topçumu fbye veremem kusura bakma
Barış ve Torreira' yı ben de asla vermem mesela. Kerem mevkisel bakımdan zor bir oyuncu; kanat rolünü benimsemediği, kendisinde olmayan yetenekleri vehmettiği için bizde olmuyor, FB nin oyun formasyonuna da uyması zor.

Barış ve Torreira' yı ben de asla vermem mesela. Kerem mevkisel bakımdan zor bir oyuncu; kanat rolünü benimsemediği, kendisinde olmayan yetenekleri vehmettiği için bizde olmuyor, FB nin oyun formasyonuna da uyması zor.
kerem tam fbye göre oynuyor aslında

dogru press yapıyor fb ince aradan dzekoya bırakır her kapılan topu

Ne yapmış yahu GS taraftarı? El üstünde tutulurken iyi, 40 tane top kaybı yaptığı maçtan sonra ıslıklanınca kötü... Koca koca yıldızların bile ıslıklandığı zaman başını eğip gittiği yerde şu tripler...
Suyun karşı taraflarında 10 yıldır ıslıklanmayan topçu kalmadı. Hem de bizden 10X filan daha yoğundu tepkiler.
Bu takımın efsanesi Muslera'nın bile zaman zaman en üst perdeden tartışıldığı bir yerde komik şeyler bunlar. Ergen triplerinden bıktım usandım vallahi. Futbol takımı değil de milletin gönlünü hoş etme yeri sanki burası.

kerem tam fbye göre oynuyor aslında

dogru press yapıyor fb ince aradan dzekoya bırakır her kapılan topu
FB tam kadro olduğu zaman iyi pas yapan, topun kıymetini bilen bir takım; en iyi özellikleri hatta. Kerem tek başına o pas trafiğini felç etmeye muktedir bir futbolcu.

fener napsın kerem'i zaten bizim onun yerine almak istediğimiz adamı almış herifler.

1 yıllık form durumu sürekli aşağı yönde gitmekteydi..

1722980204429.webp

Isin en tuhaf tarafi dört gözlen gitmesini bekleyen kisiler: Ama 12-13m€ altinda olmaz. Bu nasil celiski? Ozaman 5m€ya bile razi olunmali. Kalsa fayda saglamaz zaten artik, ne gelirse kabul görmeli. Hic yoktan iyi diyip mevzuyu kapatmak lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt