#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem cok iyi niyetli ve cok calişkan onun icin fazla kizamiyorum, ama bence teknik kapasitesi üst düzey oynamak icin yeterli degil.

Son pasları ve şutları cok kötü. Kafadada biraz problem var. Genelde türk futbolcular 1-2 sene iyi oynayınca böyle oluyor.

sezon basi iyi bir paraya gönderecektik.

Moskova güzel şehir, senin oranın iklimine benziyor, git.

Bu arkadasimizin takimda kalmasi felaket anlamina geliyor olabilir. Kerem ciddi sekilde takima zarar veriyor. Aciklamalari, beden dili, sahadaki durusu, oyun olarak katkisi olsada buyuk zararlar veriyor olmasi ...

Bir daha bu formayı giyenin diyen adamın hala floryada idmanlara çıkması bile rezalet oyun olarakta hiç bir katkısı yok oyunu sete keremle oturtmaya çalışmak düpedüz iş bilmezliktir. Çevre kontrolu yok pas kontrolu allaha emanet hava topu yok oyunu yavaşlatıyım al ver yapıyım imkansız asla yapamaz ne katkısıymış bu ben çözemedim. Artık kangren oldu bu mevzu kerem kim camianın taraftarın enerjisini emiyor karamsarlığa sürüklüyor bıkkınlık geldi bu durumdan. Senin şampiyonlar liginde oynamanı sağlayan bu kulüp bu kadar ünlü olmanı sağlayan bu kulüp milli takımda oynamanı sağlayan bu kulüp sen kimsin taraftarlara trip atıyon deli oluyorum şu adama

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu adam muhtemelen hala bakir. üzerinde sekssizlik gerginliği var sürekli
var git rusyaya mis gibi rus manitalar sayesinde hayata farklı bakarsın biraz. gevşersin. biz de alalım 13 milyonumuzu hadi canım kardeşim hadi
kerem-gergin.webp

Bu arkadasimizin takimda kalmasi felaket anlamina geliyor olabilir. Kerem ciddi sekilde takima zarar veriyor. Aciklamalari, beden dili, sahadaki durusu, oyun olarak katkisi olsada buyuk zararlar veriyor olmasi ...

Takımda kalarak 2 sene şampiyon yaptı, ondan önceki sene ise küme düşmeyi önledi takımın en iyisiydi. 5 yıl sonra Kerem'in yaptıkları çok iyi olarak hatırlanacak.

Takımda kalarak 2 sene şampiyon yaptı, ondan önceki sene ise küme düşmeyi önledi takımın en iyisiydi. 5 yıl sonra Kerem'in yaptıkları çok iyi olarak hatırlanacak.
Bu soylediklerini tek basina yapti . Diger 20 kusur oyuncu sadece izledi.
Digerlerin gram katkisi olmadi,Kerem tek basina koskoca Galatasarayi zaferlere tasidi. Galatasaray Keremsiz sampiyonluk goremezdi hatta kume dusuyordu diyosun yani renktas?

hala mı kerem lan, yedi dediğiniz adam topla koşamıyordu.
Bok atacaksanız bu çocuğun üzerinden atmayın bari.
Takımda 6 tane kanat varken 3e düştü hepsi mi keremin suçu.

Yanlış başlık abicim.
Göndermeyenler, yerine adam almayanlara sarın

hala mı kerem lan, yedi dediğiniz adam topla koşamıyordu.
Bok atacaksanız bu çocuğun üzerinden atmayın bari.
Takımda 6 tane kanat varken 3e düştü hepsi mi keremin suçu.

Yanlış başlık abicim.
Göndermeyenler, yerine adam almayanlara sarın

Sosyal medya bu kadar etkin değilken arda turan floryada ayhan akmanla muhabbet esnasında her sene bilmem ne rengi bu ne ya demişti hatırlayanlar olcaktır arda turana neler söyledik o zamanlar. Kerem ardanın yanında benim için hurşut meriç kadar değerlidir ardanın başına gelenler demek keremin başına gelse kerem beyimiz her halde ülkeden kaçardı. Bu birliktelik artık bizi yordu ben keremden durduk yere nefret etmiyorum kimse kimseden durduk yere nefret etmez ama kendisinden artık nefret ediyorum evet gitmesinide canı gönülden istiyorum bıktırdı artık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt