#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda ile kıyaslıyorsunuz da bence ikisi aynı değil.

Arda altyapından çıkmış açık ara en iyi oyuncu, 20 yaşında kaptan olmuş, kulübün simge ismi olabilecek bayrak adamı olabilecek bir oyuncuydu.

Kerem'in Galatasaray tarihine olan etkisi Arda'dan çok daha fazladır. Arda'nın baskın olduğu dönemleri hatırlamak bile istemiyorum.

Calisarak bugunlere geldi. Iki kez sampiyonluk yasadi ve her ikisinde de payi var. Bizimle avrupa’da da oynadi. 25 yasinda. Turkiye’deki misyonunu tamamladi ve dogru zamanda gitti. Yolu acik olsun.

gidebileceği en iyi takıma ve lige gitti. pr'la gönderilen çoğu abartılı bebeye göre çok daha verimli ve dikkat çekici performans gösterecektir. psikolojik olarak yaşayacağı rahatlamayı düşünemiyorum bile. takip edecez bu sene benfica'yı el mecbur

eski hoca orkun'u saha da deneysel kullaniyordu . . .
beklentim -yeni hoca ile- saha da hem kerem ,
hem orkun ; dogru ,verimli ve efektif olduklari yerler de oynarlar .

basarilar dilerim bu yolculugun da.

saygi ve selamlar .

Evet gidişinin ikinci gününde pişman olduk mu beyler? Bu sene bu adam gittiği için çok iç çekeceğiz. Ama benim en azından tutunacak bir değil iki dalim var... Herkes dursuna kufrederken ben ona bir bu çocuğa kufredenlere 51 küfür edeceğim.

benfica forumuna uye olup keremi boklayacak kadar düşman gs kitlesi var adamın

kalıp ne yapacak

Böyle oyuncu mu gönderilir ki zaten, yerini dolduramadan nasıl gönderdik anlamadım hiç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt