- 1 Haziran 2015
- 24.917
- 17.601
- 1.998
fenere geldiğinde terste kalmamak adına fazla övmeyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 maç herşeyi değiştirebiliyor. Selcuk inan mesela abdullah avcidan mobing yemişti milli takımda 1-2 maç ağlamaklı röportaj lar falan verdi sonrasında hayvan gibi düşüş yaşadı bir daha eskisi gibi olamadı. Suç doyumsuz taraftarımız da bazen bokunu çıkarabiliyoruz.
Kerem'e adam gibi kıymet verirsen hiçbir yere gitmezdi. Adama resmen her türlü mobbing uygulandı. Adamı bedavaya verdik ya bu basiretsiz yönetim yüzünden. Adamı göndermek için herşeyi yaptılar burada en az suçu olan Kerimdir.Burada yazilanlari okuyup mu cevap veriyorsun yoksa kendi gordugun seyi mi anlatiyorsun? Cunku benim yazdiklarim ile senin verdigin cevap arasinda paralellik yok. Hedef tahtasina koyan kim? Once kaliyorum deyip sonra son gun giden baska bir oyuncu mu oldu Kerem haric bu transfer doneminde. Ben ne diyorum tekrar bir oku; asil sorun Kerem'in gitmesi degil Kerem er ya da gec zaten gi-de-cek-ti. Asil sorun: 3 kanat ayrilmisken hala 1 tane kanat transferi olmamasi. Problem tam olarak da bu.
Abi ben olsam bende gitmek isterim maaş dengesi de kalmadı takımda. Oliveira diye 30 yaşında bir mal alıyoruz 3 milyon eurodan 4 yil sözleşme veriyoruz. Kerem 12 sene top oynasa anca alır o parayı bizde. Oliveira topa dokunmadan para alacak kerem kıçını yırtacak çeyreği kadar para alacak. Gitmesi iyi oldu kendi açısından.o kadar değiştirdiğini sanmıyorum kerem sonsuza kadar bizde kalacağına dair bi taahhüt de vermedi bildiğim kadarıyla, türk topçular bi yerden sonra yurtdışına vınlamak istiyor. zamanında burak da aynısını yaşadı, ozan kabak da yarım dönem oynayıp tüydü. kerem de eminim ki her halükarda gitmek isteyecekti, sadece iyi teklif t döneminin sonunda geldi o kdr.
Sana bir söverimfenere geldiğinde terste kalmamak adına fazla övmeyelim