#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalan değil, başarısız olmasını istedim

Heheh bakım benfica biz çektik sizde çekin diye,
Ama herif iyi oynadı ve formunu yükselti. Herhalde psikolojik olarak rahatladı.

Neyse uzun dönem bakmak lazim :)

Benfica da Kerem Aktürkoğlu diye bir topçu var, bize kaça verirler desek 30 dan aşağı fiyat çekerlerse adımı değiştiririm.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Defolsun, gitsin ne hali varsa görsün, berbat futbolcu, first touch yok abiden yolu açık olsuna geç demek.

Neyse kendinize yeni kurban seçtiniz umarım bu sene de topluca onu yiyerek rahatlayabilirsiniz. Arada sosyal medyadan duyduklarınızı da özümseyerek şu özelliği kötü diye de kurgu yapın ama bu sefer kusursuz yapın bu işi.

He he kendinizi kandırın avutun. Geçmiş sayfalarda sövenler. Şimdi kendilerini haklı çıkartmak için birşeyler uydurmaya başlamışlar. Size bu kafayla daha çok 10 milyon bonservisle kazmaları, 7-8 milyon maaşla da emekli olmuş futbolcuları alırsınız.

Defansa yardımının zayıf olması, çok top kaybı yapması ve adam kovalamaması vs... gibi nedenlerden dolayı çok eleştirdim. Saçma sapan zorlamalarından ve bunun sonucu oluşan top kayıplarından dolayı çok geçiş yemişizdir çok gol yemişizdir. Icardi ile olan uyumunu da kaybedince çok göze batmaya başlamıştı.

Amma ve lakin gidişi bu şekilde olmamalıydı. Sen Zaha'yı gönder Kerem'i gönder ama yerine adam alma :crushed: Madem yerine adam almayacaksın ya Zaha'yı gönderme ya da yerine transfer yap. Yap ki biz de Yunus munus falan deli olmayalım. Yunus yerine tabi ki Kerem'i izlemeyi tercih ederim.
Sallai geldi ya kanat transferi olarak?

Sevindim valla, çok başarılı olur inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt