Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başka açıdan izleyince gol için vurmuş hakkını yemeyeyim. helal olsun dokunuş 10/10 topu tokatlamıs ayağının dışıylaşu gol dokunuşu yanındakine topu bırakmak için yapmadıysan bişey bilmiyorum
muazzam gol attı.
Kendimi mal gibi hissediyorum..BSC Benfica forumcular coşmuş durumda
Ekli dosyayı görüntüle 262337Ekli dosyayı görüntüle 262338Ekli dosyayı görüntüle 262339Ekli dosyayı görüntüle 262340
İnşallah ama mutsuz olmak için bir şeyler bulanlardan malesefMutlu olsun.
Sallai geldi ya kanat transferi olarak?Defansa yardımının zayıf olması, çok top kaybı yapması ve adam kovalamaması vs... gibi nedenlerden dolayı çok eleştirdim. Saçma sapan zorlamalarından ve bunun sonucu oluşan top kayıplarından dolayı çok geçiş yemişizdir çok gol yemişizdir. Icardi ile olan uyumunu da kaybedince çok göze batmaya başlamıştı.
Amma ve lakin gidişi bu şekilde olmamalıydı. Sen Zaha'yı gönder Kerem'i gönder ama yerine adam almaMadem yerine adam almayacaksın ya Zaha'yı gönderme ya da yerine transfer yap. Yap ki biz de Yunus munus falan deli olmayalım. Yunus yerine tabi ki Kerem'i izlemeyi tercih ederim.
Ben sol kanat olarak dedim. Peki sakatlık ceza durumlarında kim oynayacak? Barış veya Sallai'den biri eksik olduğunda yine Yunus oynayacak. 3-5-2 oynatabilirim diyorsa hoca ona bir şey diyemem.Sallai geldi ya kanat transferi olarak?