#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu her maç gelip taraftara sallayan arkadaşları Benfica forumuna yollayabiliriz böyle devam ederse.

Kerem hep değer verilen bir oyuncuydu, son gün kulübü ortada bırakıp giden de kendisidir, bakın son gün diyorum, gittiğinde yerine adam alınmasının zor olacağını o da biliyordu.

Yaz boyu Benfica gibi bir takımdan teklif bekledi ama alamadı, alınca da gitti, sonra taraftar suçlu buna anca hassktir falan derim.

Bu her maç gelip taraftara sallayan arkadaşları Benfica forumuna yollayabiliriz böyle devam ederse.

Kerem hep değer verilen bir oyuncuydu, son gün kulübü ortada bırakıp giden de kendisidir, bakın son gün diyorum, gittiğinde yerine adam alınmasının zor olacağını o da biliyordu.

Yaz boyu Benfica gibi bir takımdan teklif bekledi ama alamadı, alınca da gitti, sonra taraftar suçlu buna anca hassktir falan derim.
2 tarafta kabullenip sulh ilan etmeli artık

1 tane kerem düsmanı

1 tane keremci kurban edilmeli ve baslıga kilit cakılmalı

2 tarafta kabullenip sulh ilan etmeli artık

1 tane kerem düsmanı

1 tane keremci kurban edilmeli ve baslıga kilit cakılmalı
Barış Savaşla

Savaş Barış’a saplayın

Konunun adını da Portekiz’de nerelere gidilir olarak güncelleyin

Forumda farklı bir isimle yazmaya devam ediyordur. Şevki, Samet, Evren, Ekin familyasından biri odur muhtemelen.
S.Serhat Türkel, sen bunun eksi hesabını blogunu falan da bulmuştun :D Onun çok spesifik bir tarzı vardı ya onlardan birisi olduğunu sanmıyorum belki Ekin olabilir.

Madem ki futbolu bu kadar iyi biliyorum futbol cahillerine de öğreteyim tarzı bir mottosu vardı.

Umarım 20 milyon eurolar dan bahsedilen barış alperin değerini de hiç etmeyiz satmadan önce. Bizim taraftar bu konuda Master degree sahibi.

Renkdaş senin nick bana hep çok eskiden bi üye vardı onu hatırlatıyor Serhat . Türkel mi neydi.

Sen o değilsin di mi?

Galatasaray’ın TD’si olacağım futbolu en iyi bilen kişiyim diye iddiaları bulunuyordu sanki
Serhat türkel mi

Ekli dosyalar

• 1727199735820.jpeg
    1727199735820.jpeg
    45 KB · Görüntüleme: 15
S.Serhat Türkel, sen bunun eksi hesabını blogunu falan da bulmuştun :D Onun çok spesifik bir tarzı vardı ya onlardan birisi olduğunu sanmıyorum belki Ekin olabilir.

Madem ki futbolu bu kadar iyi biliyorum futbol cahillerine de öğreteyim tarzı bir mottosu vardı.
Sonra halı sahaya gelmişti o top oynamıştık. Çok çekingendi pek konuşmuyordu diye kalmış aklımda. Hatta tipsel Eren Elmalı'ya benziyordu biraz. @Keramettin TANRIVERDİ daha iyi hatırlar benden.

Yıllarca avatarımı süsledi hep destekçisi oldum ama gittikten sonra ah vah edecek halimiz yok.Başarılar diler yolumuza bakarız.

Aslolan Galatasaraydır.

Yolu açık olsun. Faydalı bir oyuncu oldu. Genç futbolcular yerli olsun, yabancı olsun Avrupa’ya gitmek istiyorlar. İstenmeyen, seyredilmeyen bir ligde olduğumuzu kabul edip daha çok genç oyuncu çıkarmaya yoğunlaşmalıyız. İyi oyuncular için Galatasaray ve Türkiye ligi son durak olmuyor. Sürekli yeni oyuncular bulmamız gerekiyor bunun için. Yunus bu sezon parlasa seneye o da gider.

Arda'nın antremandaki pasını süsleyen medya daha boş maçı olmayan Kerem'i görmezden geliyor. Helal olsun sana.

Yine atmış. Nasıl lig lan bu

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem'in bizden gitmesi hem kerem için, hem de bizim için iyi oldu. birincisi takımın top kaybı sayısı inanılmaz azaldı. ikincisi yunusu kazandık. üçüncüsü portekizliler türkiye pazarına artık odaklanacak ve soru işaretleri azalacak. 4'cüsü bizim şuan sorunumuz kerem olmaması değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt