- 22 Ağustos 2024
- 2.398
- 1.728
- 973
Son gün arazi olmak. Takımı eksik bırakmak. Kaliteli topçu olabilir ama kimsede milyonları alırken taraftara atar gider yapamazneymiş o futbolcu karakteri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son gün arazi olmak. Takımı eksik bırakmak. Kaliteli topçu olabilir ama kimsede milyonları alırken taraftara atar gider yapamazneymiş o futbolcu karakteri
Keremin yaptığı Ardanın yaptığından farklı değil benim gözümde. Arda Turan'da Kerem Aktürkoğluda aynı futbolcu karakterinin laciverti. Şurda artık yangın yapıp durmayın rica ediyorum
Arda o sene komple sakattı bir de öyle bir şey var ona rağmen aldı Atletico.İkisinin de kendince haklı sebepleri vardı ama Arda'nın durumu çok başka yaw La liganin en iyi 3. Takımı istemiş orada ben kalacağım gibi sözler kifayetsiz kalır bu fırsatı tekrar bulamayabilirdi..
yukardan baskı var başlık kitlenebilirmişArda o sene komple sakattı bir de öyle bir şey var ona rağmen aldı Atletico.
Yanılmıyorsam gitmesinden 2 sene önce atletico yine resmi teklif yapmıştı hatta bizimkiler o teklifi yayınlamıştı Adnan Polat yerine Delnan Polat yazılıydı ilgi mektubunda oradan aklımda kaldı yine 12-13 milyon gibi bir para teklif edilmişti.
Sonra bizimkiler kaptanlık 10 numara verip zam yapıp takımda kalmasını sağlamıştı ama kronolojik sıralama bu şekilde miydi emin olamadım.