- 3 Temmuz 2012
- 134.047
- 80.876
- 5.198
Dursuna falan sövmeyin boşuna
siz gönderdiniz
siz gönderdiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hala gitmesine bir şey demiyorum ama 12 cidden komik bir rakamDursuna falan sövmeyin boşuna
siz gönderdiniz
Şu forumda topçulara en çok sahip çıkanlardan biriyimdir Barış’a, Yunus’a, Berkan’a, Nelsson’a, en çok eleştirilenlere bile ama senin tek taraflılığın beni bile yoruyor vallahi.Hocam keşke yazmasam iyi günler.
Ne 20si 40a satmaz..bir musubet bin nasihatten iyidir.
bizimkiler artık ucuza oyuncu satmaması gerektiğini yada sonraki satıştan pay alması gerektiğini öğrenmiştir.
benficaya şimdi 20 versen geri vermez. saçmalık ötesi bir durum.
Tek taraflı yorumluyorsunuz beni hocam öyle değilim. Günlük yaşamımda. Garip bir şey yazmıyorum. Ama garip seyler okuyorum onlara da kisa seyler yaziyorum evet. Problem yok iyi günler..Şu forumda topçulara en çok sahip çıkanlardan biriyimdir Barış’a, Yunus’a, Berkan’a, Nelsson’a, en çok eleştirilenlere bile ama senin tek taraflılığın beni bile yoruyor vallahi.
Söylenenlere de cevap vermeyip garip garip şeyler yazıyorsun, iyi günler.
Keremi bedavaya verdik bu gibi arkadaşlar yüzündenŞu forumda topçulara en çok sahip çıkanlardan biriyimdir Barış’a, Yunus’a, Berkan’a, Nelsson’a, en çok eleştirilenlere bile ama senin tek taraflılığın beni bile yoruyor vallahi.
Söylenenlere de cevap vermeyip garip garip şeyler yazıyorsun, iyi günler.