#7 Kerem Aktürkoğlu

Taraftar sürekli futbolcuya sallar durur defolsun gitsin der, yuhalar baskı yapar adamı mental olarak çökertir. Gidip iyi oynayınca suçlu yönetim olur satmasalardı denir. Yada zaten biz ne yapalım adam gitmek istedi der ve işim içinden sıyrılmaya çalışır.

Ama bu adam niye gitmek istedi, yönetimde niye sattı diye hiç sormaz.

''Bakın ben demiştim''cilerin çoğunluk olduğu ortamda herkes kendini haklı görür.Acaba maçı izliyorlar mı yoksa izlediği halde maçın nasıl oynandığını anlıyor mu?Asla.Benficadaki antrenman kalitesi hocası rakibin defans bilmemesi kalecilerinin 2. lig kalitesi olması asla önemli değildir.3 gol atmış tamam siz eleştirdiniz suçlusunuz.Bizim ligdeki samsun göztepe bunların liginde ilk 5e oynar mesela.İkili mücadeleye girme yok yumuşak müdahaleler kaleciler pelt.Onun harici cocuk zaten gol atma pozisyon bilgisi zaten yüksek olduğunu yazıyorduk bizim ülkemizde birşeyi överken ronaldo messi seviyesi öveceksin yada yererken baki mercimek ile karşılaştıracaksın.Keremin kendisi 2 yıldır gitmek istediğini takımı sürekli takip edenler bilir sürekli gidermiş gibi açıklamalar yapıyordu en son gün teklif geldi gitti.Bu ölümüne savunanlar asla bunu demiyor ama.

Vurduğu gol oluyor. Bu sezon 13 maç 10 gol 5 asist.

Skor katkısı yapamadığı tek maç Süper Kupa maçı. Onda da ilk yarının en çok isteyeni ve koşanı olmasına rağmen ikinci yarı çıkartıp çift forvete döndük çünkü çok top kaybediyor diye. Maçın sonunda da bağları kopardı zaten, sonra bizim akıllı yönetimimiz gitti soyunma odasındaki haberi servis etti.

Edit: Bir de YB 2. maç vardı, onu atlamışım.

Son düzenleme:
Yunus'un değerini arttırıyor aslında. Çok başarılı olsun aslan parçası. 2 sezon önce Kerem-Yunus kanatları ile şampiyonluk hayalleri kuruyorduk ki boşuna değilmiş.

Biz de kalasa bağladığı pozisyonları orada atıyor. Tek fark bu.

Turkiye ligini kötülemekten vazgeçmeliyiz. En azından İspanya ve Portekiz gibi kadayıf bir lig değil
Tüm türklerin İspanyada tutması tesadüf değil.

Kalite olarak değil sertlik olarak kast ediyorum.

Atmaya devam etsin, her ne kadar düşük fiyata kaptırmış olsak da Türkiye'den avrupaya giden ve orada işler yapan topçular çoğaldıkça ligden çıkacak oyuncuların piyasası da artacaktır.

Zaten adam pek duracak gibi gözükmüyor. en azından elimizde arda turan ve kerem gibi referanslar var la liga ve portekiz için. hemen peşinden bay ve yunusu da sallarsak birini 30 birini 45e tamamdır

Yav amma agladiniz. Kero gitmese yunus bu sereleri bulamazdi. Tamam degerinin altina gitti de, bu sayede yunusu kazandik iste

Hem keronun orda costurmasi yunus ve barisin da degerini artiriyor

Gollerine sevinin gecin

Helal olsun. Attığı her golde mutlu oluyorum. Barış ve Yunus'un önümüzdeki dönemde olası transferleri için de elimizi güçlendiriyor.

Kendisi gitmek istedi. Şampiyonluk kutlamasında veda bile etti. Asıl sıkıntı transferin zamanlaması ve çok düşük bir meblaya gönderilmiş olması. Geçen sene oynanan iki Manu maçı ile dahi fiyatı en az 20 olmalıydı.

Umarım çok daha başarılı olur, çok daha iyi yerlere gelir.

Benfica'nın sadece Portekiz liginde oynadığını sanan , Kerem'in de sadece Portekiz liginde gol attığını sananlara ne anlatsan anlamazlar. Onlara sorsan Zaha ve Barış'ı yemek içinde ortalığı karıştırıyordu. Hatta Lyonda bile Zahayı Kerem kadro dışı bıraktırdı derlerse şaşırmayın.

Geri
Üst Alt