#7 Kerem Aktürkoğlu

Kerem nişanlandığı kızın fotoğrafını paylaşmadı diye kızanlar tarikatçı ilan edenler? Size ne abicim ister paylaşır ister paylaşmaz

Kız sosyal medyada zorbalığa uğramamak veya nazar değmesin gibi inancı varsa paylaşmamış olabilirler. Ona bakarsan osimhen hristiyan ve eşini çocuğunu sosyal medyada paylaşmıyor. (Suratını göstermiyor) Çünkü sosyal medya bir bok çukuru. Her türlü zorbalığa maruz kalabilirsin. Muhtemelen keremin sebebi de budur.

Öncelikle mutluluklar. Yengeye de bol sabir diliyorum. Oğlumuz biraz Trip sever malum.

Kerem’e nasıl nişanlanırsın diye hakaret eden ve kendi hayal dünyasında Keremle evlenip üç çocuk yapmış olan tonla kızın isyanına denk geldim sosyal medya üzerinde.

Kerem’e bunu yapıyorlarsa Barış Alper dişi sinekle bile poz vermesin içinden geçecekler demektir.

Kerem’e nasıl nişanlanırsın diye hakaret eden ve kendi hayal dünyasında Keremle evlenip üç çocuk yapmış olan tonla kızın isyanına denk geldim sosyal medya üzerinde.

Kerem’e bunu yapıyorlarsa Barış Alper dişi sinekle bile poz vermesin içinden geçecekler demektir.
Sadece isyanda değil düşmanına edilecek bedduaları ediyorlar ruh hastaları.

NASİL Bİ YOKLUKTALAR O HATUNLAR YAW

Geri
Üst Alt