#7 Kerem Aktürkoğlu

Biz bu senaryoyu daha once cok gordugumuz icin bir sene oncesinden yazdik olacaklari. Kazmanin teki olmasindan baginsiz herifin maasini hakettigi halde yukseltmediler o da kacti gitti. Sorun aynisinin Yunus'ta da yasanacak olmasi ve bizim Yunus'a Kerem'den daha cok ihtiyacimiz olmasi. Ki Yunus Kerem'den milyon kez daha Galatasaray'lidir.

Meeh. Dünyada yüz bin tane takım var. Para için gidebileceğin bir sürü kulüp arasından Fener'e gidiyorsan da sg kardeş kim olursan ol yani.

1 tane olumsuz mesajım yok her mecrada savundum bende. İnşallah yüzümüzü kara çıkarmazsın. Mideme kramplar giriyor haberlerine denk geldiğimde. Malesef fenerde iş yapacağını da düşünüyorum.

Bu başlıkta küfür serbest olmayacaksa çöpe taşıyabiliriz

Gitmese bile o kayığa bindi artık

Ayrıca bunlarin milli takımdaki Türklere salça olmasının başka bir sebebi de mevcut. Yabancı sınırı malesef. Yakında kokusu çıkar. Milli takımın omurgasını toplayıp yapay bir 2000 yılı Galatasaray takımı oluşturmaya çalışıyor ali çoç.

doğuştan fenerli

Gxcq-ogXUAACgzN

Şu yapay zeka amblemleri yapmayı falan da çözerse vallahi anlamayacaz gerçek mi değil mi

Yapay zekanın da suçu yok ki, aşağıdakilerden hangisi fener'in doğru logosudur diye sorsalar, yönetim kurulunda dahi yanlış şıkkı işaretleyenler olur

3 yıldız mı 4 yıldız mı 5 yıldız mı
yıldızsız mı

Meeh. Dünyada yüz bin tane takım var. Para için gidebileceğin bir sürü kulüp arasından Fener'e gidiyorsan da sg kardeş kim olursan ol yani.
Gitsin yaw bana ne. Ben sadece Yunus'la ayni duruma dusulmesini istemiyorum. Yunus'un ayagina top gelince donk diye carpip 10 metre oteye gitmiyor.

Gitsin yaw bana ne. Ben sadece Yunus'la ayni duruma dusulmesini istemiyorum. Yunus'un ayagina top gelince donk diye carpip 10 metre oteye gitmiyor.

Onu diyorum renktaş, Yunus kendisini o duruma düşürecek biri de değil bence. Bu sadece kulüple ilgili değil ya oyuncunun yapısıyla da ilgili -ki Kerem'in de gideceğine hala ihtimal vermiyorum

Şu dünyada para büyük ihtiyaç Kerem aktürkoğlu paraya muhtaç
Şu dünyada para büyük ihtiyaç Kerem aktürkoğlu paraya muhtaç
Mert hakanla dost ol irfanla arkadaş a... da sat Kerem yavaş yavaş
Mert hakanla dost ol irfanla arkadaş a... da sat Kerem yavaş yavaş

Onu diyorum renktaş, Yunus kendisini o duruma düşürecek biri de değil bence. Bu sadece kulüple ilgili değil ya oyuncunun yapısıyla da ilgili -ki Kerem'in de gideceğine hala ihtimal vermiyorum
Bende inanamıyorum hala ya fenerli köpekler ne kadar hayranlarmış kereme ağızlarının suyu akıyor 3 gündür.

Geri
Üst Alt