#7 Kerem Aktürkoğlu

camia değişikliklerinde bence esas baskı altında kalan eski camia değil, yeni camia olur.

fbliler 1000 yıldır küfür ettikleri kerem'i zoraki bağırlarına basıyormuş gibi yapacaklar. fb'ye 1000 yıldır küfür eden kerem de fbli imiş gibi yapacak.

bence esas baskının kralı bu. ilk tökezlemede halının altına süpürülenler ortaya dökülür. emre belöz'de olmadı mı? ilk fırsatta hain ilan ettiler. fb tirbünleri aleyhine küfürlü tezahürat bile yaptılar. :d

bu yüzden ben kaleci berke'nin asla ve asla Gs'a gelmesini istemedim. umarım da asla gelmez.

çok emin değilim ama Kerem vakası ülkede ilk defa yaşanacak olabilir. Bir çok futbolcu rakiplerine gitti ama rakip takıma ana avrat küfrederek giden bir tip hatırlamıyorum. O kadar küfrü yedikten sonra o tipi bağrına basan takım da hatırlamıyorum. Zaten bize dokunan bu işin insani tarafı. Garip olan ise; bu iş olursa Kerem in zerre utanmadan kendini karakterli bir insan sanmaya devam edecek olması :)

bu olayın benzeri mhy nin bize gelmesi gibi birşey :D yazarken bile aklım almadı

Son düzenleme:
Kendisinin anlaştığını söylüyor herkes. Bu saatten sonra bu iş yatsa dahi bizle işi kalmamıştır.

Olurda fenere gitmezse ki bence gidecek hayatının en kötü sürecini yönetiyor 1 tane paylaşım yapmıyor oluşu ona çok kötü patlayacak. Ciddi ciddi camiasız kalır. Bunun ceremesini ömür boyu çeker yorumculukta yapsa tdlikte yapsa önüne gelir bu.

Fark ettiniz mi bilmiyorum ama milli maçlarda bile Kerem'i sırf GS'lı olduğu için hedef tahtası yapan sözde yorumcular şimdi çıkmış milli takımın değeridir vs demeye başlamış. :asd:
Mourinhoyu elestirip 5dakika sonra
Kerem millo takim oyuncusu, dk elemeleri var, dgeerini bilelim. Mourinho buyuk hoca.onu gelistirecek

Diyen insanlar torbayla para kazaniyor

Tam bir sene evvel söyle bir tweet var:

Bir sene sonra böyle bir oyuncu, birde Fenere sövmüs, alay etmis, açik açik Ben Galatasarayliyim demis birini mükkemel bir transfermis gibi görmeleri zaten Fenerbahçe'nin seviye sorununu iyice belli ediyor. Süper Lig için 15m/20m/25m harcadigin adam böyle biri olmamali ama gerizekalilar iste. Gittiler, bizim sampiyon olmus oyunculardan en gerizekalisinida bulmuslar tam bir birine yakisir tipten.

1000086228.webp

Osimhen Kemerburgaza daragacini kurmuş keremi sallandiracak belli ki...

Eğer giderse şimdi bir de hocanın taktiklerini, kulübün iç işlerini falan da anlatır bu ne hatırlıyorsa. çünkü intikam vari bir amaç dışında gitmenin hiç bir mantıklı açıklaması yok.

O değilde tribünde küçüklük resimleri falan diye iddia çıkmış, operasyon evlatları neden sızdırmadı resimleri? Ulan ellerine geçse daha görmeden paylaşırlardı

Geri
Üst Alt