#7 Kerem Aktürkoğlu

Ailesi harbiden baskı yapıyorsa Kerem’in suçunu almamak lazım. Belkim gerçekten istemeyerek gidecek.
Benimki sadece tahmin. Yine de o kadar Galatasaraylılık edebiyatı yaptıktan sonra fb'ye gitmek için kendini yırtıyorsa gerçekten, bu aşağılık bir davranış. Hiç o toplara girmese kimsenin umru olmazdı zira aileden fenerli olduğu çokça dillendiriliyordu bizdeyken. Bu ikiyüzlülüğe sinir oluyordur çoğu kişi.

Benimki sadece tahmin. Yine de o kadar Galatasaraylılık edebiyatı yaptıktan sonra fb'ye gitmek için kendini yırtıyorsa gerçekten, bu aşağılık bir davranış. Hiç o toplara girmese kimsenin umru olmazdı zira aileden fenerli olduğu çokça dillendiriliyordu bizdeyken. Bu ikiyüzlülüğe sinir oluyordur çoğu kişi.
Cimbom’un çocuğu gitmez diyordun

ben bunun fenere transferinin bu kadar gündem olacağını tahmin edemedim. galatasaray taraftarı da abarttı. ulan sane getirmişsin bonservissiz aralarında 2 yaş var. kerem 3. ligden gelmiş benfica'ya gitmiş kişisel bir başarı ama o kadar. gittiği gideceği yer bu kadardı zaten. fenere 25-30 milyon euro girsin, yerli çöplüğü koleksiyonuna eklensin kafi. aynı şeyi h. calhanoglu için de istiyordum.

Bayernin Almanyanin 10 numarasına Kerem ile cevap verecekler ise go on my friends derim

Kerem'in ne halt yediğiyle, nereye gideceğiyle bu kadar ilgilnmemeliyiz. Günlerce Galatasaray taraftarının gündemini meşgul ediyor olması cidden rezillik bence. Biz kendi elimizdeki değerlere bakalım, sezon açılışı için sinerjimizi oluşturalım.

bizim transferlerde de hic hareketlilik yok. kötü denk geldi yoksa bu kadar konsulmazdi kerem

Eğer gelirse gorün bakın fener taraftarına surat yapabilecek mi ? Bizde iken hep suçlu taraftardi kereme destek olmaliymisiz

Gitsin Fener'e. Eğlenceli olur.

Geri
Üst Alt