Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.142
- 70.304
- 4.918
Başlığı "Hanım Köylü" olarak revize edelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benimki sadece tahmin. Yine de o kadar Galatasaraylılık edebiyatı yaptıktan sonra fb'ye gitmek için kendini yırtıyorsa gerçekten, bu aşağılık bir davranış. Hiç o toplara girmese kimsenin umru olmazdı zira aileden fenerli olduğu çokça dillendiriliyordu bizdeyken. Bu ikiyüzlülüğe sinir oluyordur çoğu kişi.Ailesi harbiden baskı yapıyorsa Kerem’in suçunu almamak lazım. Belkim gerçekten istemeyerek gidecek.
Cimbom’un çocuğu gitmez diyordunBenimki sadece tahmin. Yine de o kadar Galatasaraylılık edebiyatı yaptıktan sonra fb'ye gitmek için kendini yırtıyorsa gerçekten, bu aşağılık bir davranış. Hiç o toplara girmese kimsenin umru olmazdı zira aileden fenerli olduğu çokça dillendiriliyordu bizdeyken. Bu ikiyüzlülüğe sinir oluyordur çoğu kişi.
Kerem gitmez demiştim haklı çıktım
13 yaşında çocuk mu buAilesi harbiden baskı yapıyorsa Kerem’in suçunu almamak lazım. Belkim gerçekten istemeyerek gidecek.
Kerem'in ne halt yediğiyle, nereye gideceğiyle bu kadar ilgilnmemeliyiz. Günlerce Galatasaray taraftarının gündemini meşgul ediyor olması cidden rezillik bence. Biz kendi elimizdeki değerlere bakalım, sezon açılışı için sinerjimizi oluşturalım.
Efendim kankaBaşlığı "Hanım Köylü" olarak revize edelim.
başta baya yakınlardı sonradan bozuldudemek o yüzden barisla yildizi barismadi hicbirzaman, kral baris ne oldugunu cözmüs bunun.
Gitti mi?
Ne zaman barış bundan formayı almaya başladı bozuldu araları.başta baya yakınlardı sonradan bozuldu