#7 Kerem Aktürkoğlu

Eğer fb ye giderse ki, gidecek gibi görünüyor ağır karaktersiz bir adam olur gözümde. Ana avrat dümdüz gittiği kulübe sırf para uğruna gitmesi, sırf Galatasaray kompleksiyle yaşayan fb denen sığır sürüsü, onursuz, gurursuz kulübe birde çocukluğumun takımı diyip kendini yamamaya çalışması basitliğin ve kalitesizliğin göstergesidir bana göre. Bunun malesef milli takım maçlarında da etkisi olacaktır görün bakın. Bir insan para uğruna kendini nasıl bitirir uygulamalı olarak gösterecek

Keremin nasıl biri oldugunu daha ilk geldiği günden anladım, Fatih Terim'in karşısında el pençe divan durup yalakalanmalarini dün gibi hatırlıyorum. Hiçbir zaman tam sevemedim. Marcaolu sezonda marcaoya gram suç bulmadım, sıcağı sıcağına keremin hatalarını yazdım, forum o dönem karşı çıktı bana. Marcaonun özür dilemesine rağmen artislikleri devam etti, iyice kıl oldum. FT gidince İcardiye yanları, zahaya mobbing yaptiklarinida yazdım, onda da karşı çıkıldı. En iyi oynadığında da en kötüde de hep karakteri yüzünden eleştirdim. Bu yüzden bu durum zerre beni şaşırtmıyor. Klasik sinsi, çıkarcı adamın teki. Fetoculere acayip benziyor karakteri.

Kulüpsüz kalacak olanlardan.

Antipatiklikten nefret objesine dönmeye doğru hızla gidiyor.

Okan hoca bunu takipten çıktığına göre fenere hayırlı olsun diyebiliriz..fener kendisine küfürler eden bu şahsiyeti içine sindirebiliyorsa paşa gönlü bilir.terorist kobaniyi kabul edenler elbet keremi de kabul eder.Allah rakibin bile şereflisi haysiyetlisini versin..

fb'den sonraki durağı neresi olur?

a) kasımpaşa
b) çaykur rize
c ) hull city
d) kariyer sonu

Geri
Üst Alt