#7 Kerem Aktürkoğlu

Giderse gitsin, niye bu kadar içerlediğinizi anlayamıyorum doğrusu, bize ne yahu?

Bedavaya geldi, düşük maaşla muazzam katkı verdi; teknik ve mental defoları takıma iyice zarar vermeye başladığı dönemde yani tam zamanında, kendi isteğiyle, iyi denilebilecek bir bonservisle de ayrıldı. Gemileri yakarak gittiği için geri dönmesi zaten mümkün değildi ki mevcut kadroya katılmasını -sadece teknik sebeplerle bile- çoğumuz istemezdik, ben istemezdim şahsen.

FB ye giderse akıllı davranacak, bizde olduğu gibi bir kez başarısız olunca -yapabileceğini ispatlamak güdüsü ve egosuyla- bir maçta topuk pası denemeleriyle 5 top kaybı yapıp gereksiz yere kontra yedirmeyecektir mesela ama yetmez; FB tribünlerinden linç yemesi, 2 net gol kaçırdığı bir maçta puan kaybetmelerine bakar.

Giderse gitsin, niye bu kadar içerlediğinizi anlayamıyorum doğrusu, bize ne yahu?

Bedavaya geldi, düşük maaşla muazzam katkı verdi; teknik ve mental defoları takıma iyice zarar vermeye başladığı dönemde yani tam zamanında, kendi isteğiyle, iyi denilebilecek bir bonservisle de ayrıldı. Gemileri yakarak gittiği için geri dönmesi zaten mümkün değildi ki mevcut kadroya katılmasını -sadece teknik sebeplerle bile- çoğumuz istemezdik, ben istemezdim şahsen.

FB ye giderse akıllı davranacak, bizde olduğu gibi bir kez başarısız olunca -yapabileceğini ispatlamak güdüsü ve egosuyla- bir maçta topuk pası denemeleriyle 5 top kaybı yapıp gereksiz yere kontra yedirmeyecektir mesela ama yetmez; FB tribünlerinden linç yemesi, 2 net gol kaçırdığı bir maçta puan kaybetmelerine bakar.
Olası transfer durumunda Arenada bi gol kaçırdığını düşünün afaroz eder fbliler bunu

Olası transfer durumunda Arenada bi gol kaçırdığını düşünün afaroz eder fbliler bunu
FB nin mevcut kadro ve oyun yapısı itibariyle hiç doğru bir tercih olmayacaktır kanısındayım; hücumda organizasyon zorluğu yaşıyorlar ki Kerem, ciddi skor katkısı yapması ihtimalinde bile bunu düzeltebilecek değil, daha da kötü hale getirmesi muhtemel bir profil. 13. olduğumuz sezondaki gibi bir katkı verebilir yani (Takımca üretkenlik düşük, adamın birinin şapkadan tavşan çıkarmasından medet umuluyor). O durumda 2. de olamazlar; ligin kalitesi aşırı düşmüş olmasa daha kötü bir sıralama söylerdim...

Erman Toroğlu:''Kerem'i Galatasaray'da 2 futbolcu dövdü.Bir futbolcu bir futbolcuyu kolay kolay dövmez hocam.Kerem'de bir tuhaflık var.Boşu boşuna dövülmüyordur herhalde.''

Bahsedilen iki sporcu Marcao ve Van Aanhort krallara yorum alalım üstad[mention]Hayri Cund [/mention]

Bunun eline verelim asaları oynasın çakma potter. Konusunu da kilitleyip çöpe atalım.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Deprem ile ilgili paylaşım yapmış.

Kendisi Türkiye’de olan felaketler veya toplumsal olaylar ile ilgili bir şey ile ilgili paylaşım yapabilmiş ilk defa tebrik ederiz.

Fenerbahçe’ye transferi sonrası, Galatasaray paylaşımları dışında Filistin ile ilgili paylaşımları da kaldırmak zorunda kalabilir haberi olsun son konjöktürde.

Kendi fikirlerininin ve kendini kendisi yapanların arkasında duramayanların fikirlerine saygı duyulmaz bunu da unutmasın.

Aynı düşünmediğine de saygı duyarsın, ama ayrı yolunu yanlış seçip fikirlerini mühürletenlere değil.

Alacağı parayı hayal ederken yeni hayatında, bunları da düşünsün.

Kendisi gibi olabildiği son günleri zira.

Bizim toplum, bu tür durumlarda genel olarak sebep-sonuç ilişkisini yanlış değerlendirir. Küfrü ve küfürbazları sevmem. Kerem' in FB ye küfretmiş, her fırsatta göndermelerde bulunmuş olmasının bize ne faydası var Allah aşkına? Kendisi ile FB arasında bir şey; bu transfer gerçekleşir de FB yi çok sevdiğini, çocukluk hayali olduğunu filan söylerse, hele de GS aleyhine laflar ederse hep karşısına çıkarılacaktır o söylemleri, kurtuluşu yok.

GS camiasına asıl ayıbı, küfrettiği FB ye gitmekle değil; uyumsuz davranışlarda bulunarak, nadir hocaların nadir oyunculara tanıdığı toleransı ve olumsuz performans gösterdiği periyodlarda bile forma şansını tanıyan hocasına nankörlük ederek yapmıştır; sorulsa, ağır kokuttuğu oyun kurucu rolüne devam etmesi gerektiğini söylerdi herhalde, öyle bir kibre varan özgüven ve egoya sahip. Kaçarcasına gitmesi de bunların sonucudur.

Herkesçe bilinen defolarına rağmen, olağanüstü azmiyle çok önemli katkı sağlamış bir futbolcudur. FB ye gitse dahi, birtakım ağır saçmalıklar yapmazsa o şekilde hatırlayacağım kendisini...

Marcao neden dövmüştü bunu ?
yerini kaybediyor top kaptırıyor ve dikkatsiz diye kızmıştı senin yüzünden geri koşturup duruyor takım dedi uyardı keremde ters ters el kol ve sus işareti yaptı marcao o harekete çıldırınca kerem dayak yedi.
Özel çocukla sohbet ediyor bir içerikte orda onu bile gıcık gıcık cevap veriyordu trip atıyordu. Kerem'in jest mimik iletişimi cidden garip. Hani böyle bir ortamda ulan bu da tam dayaklık deyip kurulursun ya tam o kurulmalık tiplerden. Dövmemek imkansız herifi. Benzer bir şeyi de idmanda Van anhort ile yaşadı orda da dayak yedi. Yönetilmesi çok zor bir oyuncu onun karşılığında da muhteşem bir yetenek olduğu söylenemez bu huzursuzluk yaratan adamı çift hane istatistik için tutmanın anlamı yok kadroda. Gittiği gün Okan Buruk bayram etmiştir. Şimdi yine kapımız açık filan diyordu ama çok da gönüllü olduğunu sanmıyorum.

İmparator Marcao ve o dönemki sol bek dışında bunu bir kaç kişi daha dövmüştür kesin

Geri
Üst Alt