#7 Kerem Aktürkoğlu

Fenere gitsin diyenlerin büyük çoğunluğu içten içe fenere gitmesini istemeyenler,aynen benimde oldugum gibi ,skorer adamın hemde yerli fenere gitsin diyen fazla polyannadir
Hocam kusura bakma da.. Olay hiçte burada bahsettiğin gibi değil.. Sen skorerliğine bakarsın.. Ben de saç baş yoldurduğuna.. Buna saydırdığım kadar hiç bir futbolcuya saydırmamışımdır..

Ne futbolcuğunu beğenirdim, ne de kişiliğini, karakterini.. Evlat olsa sevilmez bir tip..

Fatih Akyel, Mehmet Topal, Tayfun Korkut, Cengiz Ünver, Çağlar Söyüncü vs vs bir çok Türk futbolcu yırtına yırtına gidip geri geldi.
Herkes Nihat Kahveci herkes Tugay olamıyor malesef. Gördük ki Kerem'in de çapı bu kadarmış. Bana Mehmet Topal kadar koymuyor.
avrupa'daki maçlarında takip edeceğimiz bir futbolcu azaldı, sadece bizim için. Fenerde gol atar asist yapar ama diyor ki gitsin de biraz da orada yaysın negatif enerjisini tripli.

Beni bilen bilir ezelden beri beğenmem bunu. Hatta burada CL maçları dönemi az kapışmadım insanlarla. 1 tane atıyor 20 tane saçma salak pozisyonu hiç ediyor, takımı geri koşturuyor diye.

Hatta stadyumda da andavalın biriyle kavga etmiştim, Kerem’e laf ettim diye. Çok şükür hiç yanılmadım. Şimdi Fenerliler düşünsün. 1 tane atar sonra maçın en kritik yerinde orta yerine sıçar. Bir de tripleriyle takımı karıştırır. 20-25’i böyle andavala verene kadar Sane ayarı topçu çekilirdi

6 mio maaşı iyi çaktı ifb ye. Fenerin diğer yerlileri bunun yarısı kadar almıyor tam yarısının az fazlasını cengiz alıyor işte hesap edin.

leş herifin teki heis
ne mal olduğunu anladıktan sonra şutluolar işte ilk fırsatta

takım oyuncusuna küfretmek yasak diye ses çıkaramadık yıllar boyu

Untitled-1.jpg

Karakter cart curtu kenara bırakıp sportif değerlendireceğim. Sen Messi değilsin birader, kendini nerede görüyorsun bilmem ama gelir feneri şampiyon yaparım ben süper topçuyum sanıyorsan, maalesef değilsin. Top kaybı makinesisin, skora katkı yapar ama fazlası kadar da zarar verirsin maçta.

Kamiller başka topçu ikna edemediklerinden bunun için Benfica’ya 25 milyon domaldılar. Gol atar, asist yapar elbette ama asla bu paraları etmez. Top kayıpları ve toksik davranışları da bela olur Fener’e. Kadıköy’de bunları hoplattığımız maçta yuhalanışını duyuyor gibiyim.

leş herifin teki heis
ne mal olduğunu anladıktan sonra şutluolar işte ilk fırsatta

takım oyuncusuna küfretmek yasak diye ses çıkaramadık yıllar boyu

Untitled-1.jpg
Yerli olmasından kaynaklı oyunculuğu iyi reyiz ya hakkını yemeyelim. Kanat olup bu kadar skor yapan oyuncu bulmak zorken yerlisini bulmak imkansız gibi bir şey
Attığı attırdıkları kadar kaçırdıkları var. Bu da çok değerli.

Geri
Üst Alt