#7 Kerem Aktürkoğlu

Mertens , Icardinin ve Musleranin gosterdigi sevgiyi ve ilgiyi baska takimlarda da gorebilecegini zannediyor.
Gitsin de bir gorsun dogum uzmaninkini
Ben hic oyle sanmiyorum, gayet farkindadir neyin ne olacagini - mikrofonada sacmalayamaz cunku kimse gik etmedi kulup tarafindan ne yonetici ne futbolcu, taraftar zaten linc edecek, ama o dedigin ortama donusmesi ve en azindan fenerlilerden takdir gormek icin bir tarafini yirtacak bi 8 10 mac. Yoksa cig cig yerler onu, bizim kelime etmemize gerek kalmaz

İstatistik olarak bu tarz hamleler çoğu zaman patlamıştır. Oyuncunun kafa yapısı ve gittiği camianın kırılganlığını da düşününce 25 milyonun ellerinde patlama ihtimali yüksek.

Transfer tanıtım videosunda mhy’nin neresini öpecek sizce?

Hiçbir zaman büyük topçu olacak karakterde ve yetenekte değildi. Defolsun gitsin. İki top kaybı yapınca Morinyo buna eşşek muamelesi yapsın da izleyelim.

göte göt demekten vazgeçmeyeceğiz
En skorer zamanında bile satılmalı demisimdir kendisi hk. Çok iyi topçu çok büyük karaktersiz. Bu sebeple fb ile cuk oturacaktır.
Ben elestirdigimde bana laf edenler vardı niye beni korumadin Danyal Bey

Ben hic oyle sanmiyorum, gayet farkindadir neyin ne olacagini - mikrofonada sacmalayamaz cunku kimse gik etmedi kulup tarafindan ne yonetici ne futbolcu, taraftar zaten linc edecek, ama o dedigin ortama donusmesi ve en azindan fenerlilerden takdir gormek icin bir tarafini yirtacak bi 8 10 mac. Yoksa cig cig yerler onu, bizim kelime etmemize gerek kalmaz
Fenerbahce seni Erzincandan aliyor buyutuyor besliyor seviliyorsun ve Benficaya gonderiyor , bir sene sonra Galatasaray gel bize yigenim diyor gider misin ?

Fenerbahce seni Erzincandan aliyor buyutuyor besliyor seviliyorsun ve Benficaya gonderiyor , bir sene sonra Galatasaray gel bize yigenim diyor gider misin ?

Kastim o degil, diyorum ki bunu bilmemesi imkansiz. Yaptigi hareketler vs lerde var.

Deli gibi ugrasacak oraya yaranmak icin simdi. 2 tane oguz aydin tepkisine bakar cildirmasi

Kastim o degil, diyorum ki bunu bilmemesi imkansiz. Yaptigi hareketler vs lerde var.

Deli gibi ugrasacak oraya yaranmak icin simdi. 2 tane oguz aydin tepkisine bakar cildirmasi
yav ben o dedigin seyde seninle hem fikirim , ben baska birsey soruyorum o konuyu kapattiydim ben.

Keremin yasadiginin aynisini bire bire sen yasasaydin gs = fb fb = gs , Gsye gidermiydin gitmezmiydin

Yavşağın şöyle bir pozunu bekliyorum

194522.jpg

ve ardından ben çocukken fenerbahçeliydim filan, çok mutluyum açıklamalarını.

yav ben o dedigin seyde seninle hem fikirim , ben baska birsey soruyorum o konuyu kapattiydim ben.

Keremin yasadiginin aynisini bire bire sen yasasaydin gs = fb fb = gs , Gsye gidermiydin gitmezmiydin
Gidilir mi olm deli misin, avrupayada kapak atmisim igrenc karakterle ama kurtulmusum bu ortamdan yani. Niye gideyim.

Dert para pul olsa arabsitan zorlardim mesela.

7 gun 24 saat kufur yiyeceksin, ki sende etmissin yani.

Madem Müslüman'sın ve derdin de kazandığın para git Arabistan'a 3 yıl 8-10 Milyon Euro kazan en az sonra ne yapmak istiyorsan yaparsın.

Dünyada takım mı kalmadı?

Ama yok...

Kerem Efendi, Okan Hoca ile ve 1-2 oyuncu ile sorun yaşadı kırgın.

O yüzden onu o yapan kaba pislemesi gerekiyor. Satın alınacak parayı gördüğünde de ''intikam'' yemini üzerine kurduğu kariyerine bir intikam daha eklemek için dünyada gitse problem olacak tek takıma, onun emeğini de çok değil 1 yıl önce pisleyenlerin yanına gidiyor.

Hayırsız olsun.

Haksızlığa uğradığını iddia ederek inşa ettiğin kariyerinin yıkılışını izleriz umarım.

Savaş mı istiyorsun, Ala...

Senin üst modelin Emre B. bile bireysel olarak olsa da takım halinde hep kaybeden tarafta oldu.

Burada da kaybedeceksin. Kaybetmeye mahkumsun. Artık kaybedensin Kerem.

Geri
Üst Alt