#7 Kerem Aktürkoğlu

BAY’a 5-10dk surelerin verildigi donemde israrla yazmistim, BAY oynasin bu bencil top kaybi makinesinin yerine diye. Gidisi bizim icin cok iyi olmustu. Donusu sikecileri karistirmaya vesile olur.

Abi bu hayatta samimi olmayan, dürüst olmayan herkes kaybetmeye mahkumdur.

Sergen mesela, sev sevme ama içi dışı bir karakter, adam tüm takımlarda oynadı, bir kişi de bu yaptığına sövmedi, -ki Beşiktaş camiasının efsanesi olarak da kalmayı başardı. Niye? Çünkü Sergen dürüstçe söylüyordu, hatta güle güle söylüyordu herif, abicim Beşiktaş'lıyız ama valla tekliflere açığız diye. Fenere veya bize geldiğinde kalkıp BJK'ye sallamadı, sonunda en büyük kulübe geldim demedi. Yancılık yapmadı, karaktersizlik sergilemedi. Ha kendi karakterini beğenmeyebilirsin ama A iken B'yi oynamadı. Ne ise hep o oldu.

Sen bizden ayrıldığın gün "GS'de muhteşem 3 sene geçirdim, çok şey öğrendim, beni bu kulüp bir değer haline getirdi. Bir gün yollarımız tekrar kesişir mi bilmiyorum, artık bundan sonra futbol hayatıma tamamen profesyonel odaklı bakacağım" deseydin ve bugün 6 milyon euro maaş teklifi için Fener'e dönseydin bu kadar eleştirilmezdin. Gerçi sen öyle bir karakter değilsin doğru, ONLARIN Kİ YANLIŞ YOL BİZ DOĞRU YOLDAYIZ ABİCİM dedikten 6 ay sonra imza atmak.

Helal olsun sana :tbr::tbr::tbr:

Son düzenleme:
Büyük Galatasaray taraftarının enerjisini bu lavuğa harcamasını anlamıyorum beş para etmez hıyarın teki için günlerdir konuşulanlar çok gereksiz ne hali varsa görsün

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Büyük Galatasaray taraftarının enerjisini bu lavuğa harcamasını anlamıyorum beş para etmez hıyarın teki için günlerdir konuşulanlar çok gereksiz ne hali varsa görsün

5 para etmez deniyor ama keremist ve kerem fan club vardi.Taraftar yanlişıni eleştirdi diye siz gsli değilsiniz denildi keremciler tarafindan.Edilecek elestirileri engellemeye gerek yok.

5 para etmez deniyor ama keremist ve kerem fan club vardi.Taraftar yanlişıni eleştirdi diye siz gsli değilsiniz denildi keremciler tarafindan.Edilecek elestirileri engellemeye gerek yok.

Valla burda onlarla çok tartıştım geçmiş mesajlarda duruyor insan sarrafı olduk çok şükür az çok biliyoruz kimin ne bok olduğunu eski fanları oturup ağlayabilirler şimdi

Abi bu hayatta samimi olmayan, dürüst olmayan herkes kaybetmeye mahkumdur.

Sergen mesela, sev sevme ama içi dışı bir karakter, adam tüm takımlarda oynadı, bir kişi de bu yaptığına sövmedi, -ki Beşiktaş camiasının efsanesi olarak da kalmayı başardı. Niye? Çünkü Sergen dürüstçe söylüyordu, hatta güle güle söylüyordu herif, abicim Beşiktaş'lıyız ama valla tekliflere açığız diye. Fenere veya bize geldiğinde kalkıp BJK'ye sallamadı, sonunda en büyük kulübe geldim demedi. Yancılık yapmadı, karaktersizlik sergilemedi. Ha kendi karakterini beğenmeyebilirsin ama A iken B'yi oynamadı. Ne ise hep o oldu.

Sen bizden ayrıldığın gün "GS'de muhteşem 3 sene geçirdim, çok şey öğrendim, beni bu kulüp bir değer haline getirdi. Bir gün yollarımız tekrar kesişir mi bilmiyorum, artık bundan sonra futbol hayatıma tamamen profesyonel odaklı bakacağım" deseydin ve bugün 6 milyon euro maaş teklifi için Fener'e dönseydin bu kadar eleştirilmezdin. Gerçi sen öyle bir karakter değilsin doğru, ONLARIN Kİ YANLIŞ YOL BİZ DOĞRU YOLDAYIZ ABİCİM dedikten 6 ay sonra imza atmak.

Helal olsun sana :tbr::tbr::tbr:

Nedim com guzel yazmissin lakin o donemle bu toksik donem cok farkli elestiri kulturu basta olmak uzere..Sosyal medya herseyi bitiriyor sergen kereme gore cok daha onurludur en azindan adam ben isime bakarim diyor ama su anki sosyal medya olsa o da fena linc yerdi ..

reis 100k euro için ardarda 3 takla atacak milletin 6 m maaş için fbye giden adama sövmesi komik değil mi
Parayı taraftar almıyorki, sövmekte haklıdır.

Ha camiasız kalmanın uzun vadede zararı daha büyük olabilir, Tanju Çolak mesela. Utanarak bir hayat yaşadı, her yerden kovuldu. Başka yerde baştacı edilirdi, Türk futbol tarihinin net en büyük golcüsü.

Ha camiasız kalmanın uzun vadede zararı daha büyük olabilir, Tanju Çolak mesela. Utanarak bir hayat yaşadı, her yerden kovuldu. Başka yerde baştacı edilirdi, Türk futbol tarihinin net en büyük golcüsü.
ben başarılı olacağını sanmıyorum, 2-3 sene parasına bakar sonra bence jk falan yapar futbolu bırakır. o parayı aldıktan sonra bence çok da takmaz camiasız kalmayı. asıl merak ettiğim buna bu maaşı veriyorlar diğer yerliler yabancılar ne yapacak. kerem bizde olsa sözleşme uzatmak istesek 2.5-3 maaş bandına acaba deriz

Tanjunun durumu camiasızlıktan ziyade salaklığından bence. Moron seviyesinde bir iq taşıyor.

Geri
Üst Alt